ElifKorkmaz34 nurbarutcu ben de aynı gündeyim, 7+2 mide bulantım ve kusmam başladı, hiç kanamanız oldu mu 🥲
askileannesi3 Angelotte evet doğrudur ilk hamileligimde doğumdan iki hafta önce adet ağrısı gibi gelmişti. Bende hemen dinlendim kendime sıcak çikolata yaptım geçti
Beritan4721 Cetinkayasda 23 şubat doğumu gözüküyor ama sezeryan olduğu için daha erkene alırlar uygulamaya göre 52 gün kaldı sezeryan olacağı için 40 gün kaldı
Angelotte Aysegulmer Annem gün sancısı dedi (5 çocuk doğurmuş) 😅 Yarın doktora soracağım ama üffff yine gel açıklık var mı bakalım derse de akşama kadar acıyor insanın yanı ya 🥲🥲
Yagmurrsu Dilekpink Happy moma göre 7 doktora göre 4 gün gerideyiz. Yani ilk testten sonra gittiğimizde öyleydi sizin de mi öyle. Kalp atışını duydunuz mu bir de
kaderkct Yagmurrsu 6. Haftam dayım üç gün önce muayne oldum kalp atışı var ama çok az denildi dinletmek sağlıklı olmaz dedi doktorum
Ciwan-76 Dilekpink var bende de hala devam ediyor ama eskisi gibi değil artık. Soda içiyorum, soğuk süt ve tuzlu kraker iyi geliyor ama geçici çözümler tabi 🤗