pnar1108 nazazra24 yaa haha benim de güzel geçiyor ben de sürekli tekme yiyorum 🥰😅 özellikle akşamları ve sabah uyanınca
sev_lay25 Bmbe21 gerçekten mi çok zor olur anne için üzüldüm inşallah iyi olur ve zamanında gelir 🥹🙏🏻
Nry_Krdnz34 morpaqatya9 nasıl gidiyor ? Benim bazen kasık ağrım oluyor çok hafif sizde durumlar nedir ?
morpaqatya9 Nry_Krdnz34 Nry_Krdnz34 Bende aynı krap giriyor felaket bulantı oluyor ama ilaç içiyorum 10 dk düzeliyor geceleri ara ara uyanıyorum karnıma bir ağrı giriyor ve sürekli wcye gidiyorum zor be 😒
Pinark92 Musab_alperen1621 evet bişey kalmadı :) son 3 gündür ağırlaşmaya başladığımı farkediyorum sen nasıl geçiyor
ozgeerkan73 Ksniak normalde istanbulda yaşıyordum, 7 aydan beri siirtteyim Bel ağrısı bitmiyor hiçbir şekilde ya bende aynıyım o konuda bebislerimiz için çekiyoruz 🥰
sandraa2 Dilekpink aynıyız peki ne yiyorsun içiyorsun bn hicbsey yiyemiyor çay haşlanmış patates sadece 😒
Nesibe11 gokceekus17 ynai güzel ilk hamileliğim çok zorluydu ama bu gayet güzel geçiyor bakalım senin nasıl ☺️
Zerrinatila Mltm48 Aynen hareketli olmazmı ya özellikle sırt üstü yattım da çok hareket ediyor Benim ikinci geliyor hayırlısıyla 24 nisan Sezeryan olcam
Musab_alperen1621 Pinark92 bende bel ağrısından dokuluyorum Bi iş yaparken bile dinlene dinlene allahim hayırlısıyla Bi dogursaydik☺️