MelteM2cck Yenianne7 bendede aynıydı kullandığım kan ilaçları yeterli gelmedi değerin yükselmesine damardan kan verdiler 1 doz. 2.dozu da doğumdan sonra vereceklermiş. Ezcaneden aldım elimde hatta 2.dozum
Teraziii @Baby8 9+2 haftalığız❤️ kızlar sanki hıc geçmiyor zaman, cinsiyet öğreneceğim zamana gelsin istiyorum 🙈
selin9889 @Fatosayirkan94 benimde 10+5 sırtım inanılmaz ağrıyor bebeklerimiz birbirine yakın sizde böyle bir durum var mı
Fatosayirkan94 selin9889 çok şükür şimdilik çok dikkatimi çeken bir ağrı çekmedim benim 4. Gebeliğin:) bazı yiyeceklerden tiksinme var sadece
Dilarakrks60 @Busraucgann_ haftaya gidicem bende ikili tarama için nasipse inşallah bizde öğreniriz 😇
Busraucgann_ Dilarakrks60 erkekse hemen gösteriyor ama kızsaa 5. Ayın sonuna kadar beklemede kalıyorsunuz 😂
Mabelimoo-5 aysnozclk rahim genişliyor normal diyor ama neden kasıkta olmuyorda karında oluyor dedim bağlar var bu bağlar geriliyor o yüzden dedi 😥
aysnozclk Mabelimoo-5 Evet bugün doktorum da aynısını söyledi yer açmaya çalıştığı için ve büyüdüğü için normalmiş 🥴
Esenha Dilekpink var serum acilde takmislardi baya toparlamisti kanser hastalarinada takiyolarmis zararsizmis
Gulsah123bilir Tugce-89 hayır söylemedi sadece kemik yapısına göre erkeğe benziyor dedi ama 16 dan önce net birşey söyleyemem dedi bizde çok merak ediyoruz size peki 😅