Kubraalp Sengul_42 benimde kontrolüm var bakalım yapacak mı bana çatı muayenesi. İsmi hazır mı minnoşunun biz iki isim arasında kaldık ilk baştan beri sonunda Gökçen e karar kıldık.
Sengul_42 Kubraalp nasıl geçti randevun ? Bana çatı muayenesi yapmadı cuma günü birdaha gel dedi ismi de Gülsima olacak inşallah ☺️
Edanur65 Ozlemaktas ölüyorum resmen ya bana bişey vermedi daha keseyi gördüm de bebeği göremedim sürekli kahve tonları leke görüyorum
Yenianne7 MelteM2cck Aynı sayılırız 30+6 bizimki de 🥰 Özellikle son bir haftadır kahvaltıdan sonra çok kötü bulantım ve çarptım oluyor yarın tahlil vermeye gitcem muhtemelen kan takviyesi yapacaklar. Siz de durumlar ne ? 🌸
MelteM2cck Yenianne7 bendede aynıydı kullandığım kan ilaçları yeterli gelmedi değerin yükselmesine damardan kan verdiler 1 doz. 2.dozu da doğumdan sonra vereceklermiş. Ezcaneden aldım elimde hatta 2.dozum
Semanur_02 Dilekpink canım peki ilk başta sancın olup suan kesildi mi benim kasıklar başta agrıyordu suan sancı ağrı yok neden sizce
Dilara_0 Dilekpink tuzlu kraker, kuru yemiş, tuzlu kurabiye bunlar benim bildiğim ve yediğim şeyler arasındaydı canım
ElifAkyol Dilekpink Prılam dr 10 mg yazmıştı doktor gece yatmadan 2 tane içince iyi geliyordu gün içinde