birmeleginannesi_ 34busra benim bu ikinci ilkini kaybettim rabbim bu evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah bunds başladı işte değişik haller canımın istemesi falan 🤭
birmeleginannesi_ 071018 ye eksiyi doğur Ayşe’yi derler ama bilmiyorum genlerde erkek çok maşallah bizde öyle diyoruz ya bakalım 😂
birmeleginannesi_ Mercimeek amin inşallah bunda da tedirgin korkuluyum ama Rabbime siginiyorum inşallah sağ salim alirim kucağıma hrrkes alır insallah
Nunu20 birmeleginannesi_ canim cig kofte ve colaya karsiyim yememeni öneririm ben 5 aydir dilime vurmuyorum canimda cekmiyo zaten 😁ben anlik istedigim seyi yiycem keyfimi duseni yiycem diye bebegime zararli seyide yemem asla cips azcik yiyorum aci ollmayanlarindan
071018 Nunu20 ama cigkofte etsiz olduğu sürece bir sorun olmaz dedi doktor sordum ben yani hergun de yenmez tabide arada kaçamak yapılabilir 😀
071018 birmeleginannesi_ hala daha canım istiyor arada cigkofte 😀 hayirlsii olsun canm sagliklica kucağımıza alalim da 🙏
Nunu20 birmeleginannesi_ bebege zararli olub olmadigini bilmiyorum ama aci canim cekiyo erkek bebek bende yemiyorum midemi kotu yapiyo sonra siskinlik hissi geliyo
birmeleginannesi_ Nunu20 hmm belki ben daha yeni haftalardayim o yüzden öyle şeyler yaşamıyorum anlık bı karın ağrısı gelip gidiyo o kadar ama şişkinlik hazımsızlık yaparsa bırakırım tabi
Mercimeek birmeleginannesi_ urfada yaşamakta kötü desene skskk bende burada burnum kapalı geziyorum aşeririm diye 😂😂
birmeleginannesi_ Mercimeek hemde ne kötü ben egeliyim şırdan nedir bilmezdim burda onsuz yapamıyorum şimdi yiyemiyorum deliricem midye mesela kokoreç 😂😂