birmeleginannesi_ Mermar doktorda öyle dedi meyvelerden daha çok yeşillikler falan koyabilirsen koy dedi ama sirke denince bile kötü olan ben nasıl yapicam bilmiyorum :)
birmeleginannesi_ Paronayanne demi bencede çünkü internete falan baktık mi hersey yasak aç kalmamız gerek 🙂
mrsmom_ birmeleginannesi_ evet yaa maalesef öyle 😔 etsiz oldugu surece sikinti olmaz diye düşünüyorum birde yogun calisan yerlerden almak lazim o zaman sıkıntı olmaz heralde
mrsmom_ birmeleginannesi_ evet ya ben o kadar olmamama ve tatlidan uzaklasmama ragmen hamilelikte çikolata cok istiyor canim muhtemelen iştahla da alakalı 🙈
birmeleginannesi_ merylii_ ben aslen manisaliyim eşimin görevi nedeniyle Şanlıurfa da yaşıyorum ama İstanbul’a gelmiştim üniversite arkadaşım orda Anadolu da kalıyordu yine gelmeyi düşünüyorum ama bı kahvaltı neden olmasın 🥰
birmeleginannesi_ Mercimeek o köftesi de hazır oluyo ondan aliyoduk genelde hamilelikte almadık ama dediğin gibi evde köfte yapacagim zaman degerlendirebilirim aslında
birmeleginannesi_ asell13 evet internete bakınca kanser hastası cikiyorum genelde herşey ona yoruluyo😂
Yonca_26 birmeleginannesi_ canim cok istiyo cola acikcasi ama ne biliyim cesarette edemiyorum icmemeyi tercih ediyorum🤣🤣dogumdan sonrasinsa sakliyorum kendimi🙈😂😂
Beyzab95 birmeleginannesi_ bende yedim ilk 3 ay öyle çok bir şey olmadı çok şükür sonra zaten zamanla azalttım
birmeleginannesi_ Beyzab95 bende azaltiyorum bı anda dolu şeyi bırakmak çok zor çünkü yavws yavas artık bende 🙂
birmeleginannesi_ merylii_ tabiki sende buralara gelirsen gezmeye falan her zaman buyur gel kapım açık 🥰
birmeleginannesi_ nazazra24 bende abartmadan içiyorum çünkü çok alıştım yani yıllardır bı anda hepsi birden bırakmak zor abartmadan bende bir iki bir iki yiyorum içiyorum ama dediğin gibi artık kendim kısır tarzı gibi çiğköfte yaparım daha mantıklı
Beyzab95 birmeleginannesi_ bir şey olmaz Allah’ın izniyle sosis salam çiğ et vs tüketme canının istediğini çok olmadan ye zaten haftalar ilerledikçe yok mide yanması bilmem ne başka şeyler falan derken yiyemiyorsun… gebelik şekeri çıktı bende 4 kilo verdim hamilelikte o yüzden boşver ☺️
merylii_ birmeleginannesi_ ne kadar oradasınız benim eşim memur doğuya tayin istiycez bu sene bakalım, Urfa’yı da yazıcaz belki çıkar orda görüşürüz Allah bilir
birmeleginannesi_ Beyzab95 demi haklısın hazır şimdi bı sıkıntı yokken az az yiyim 🙂 geçmiş olsun sanada canım gerçekten anne olmak çok kutsal bişeymis gebelikte öğreniyosun bunu😍
birmeleginannesi_ xxR4bia sonumda senin gibi olucak büyük ihtimalle ben doğuma giderken bile yicek gibiyim 😂
birmeleginannesi_ Mercimeek ay adres ver kız göndermem mi feda olsun keşke aynı yerde olsak gün yapardık ne güzel olurdu🥰
br2023 birmeleginannesi_ benm eşim de acılı şeyler ekşi şeyler işte kola fln asitli olan şeyler yememe izin vermiyor yasakms😑zararlyms bebek için