Deletedmom_112 Tugce-K 27.haftadayım kilo almadım hatta eksilerdeyim şu an 🤗 eksilere düşme ama çok kiloda almazsan karnın büyüdükçe harika gözüküyorsun. Benden sana tavsiye sağlıklı beslen kendinin değil bebeğin kilo alacağı şeyleri ye.
Tugce-K Esenha benim hiç bulantım ya da kusmam yok o yüzden hiç kilo almadığım için biraz garipsemiştim ama tabi ki önemli olan bebeğin kilo alması bizim aşırı kilo alıp kendimizi yağlandırmamıza gerek yok😅
Tugce-K ecembugra53 ooo iyi o zaman🤩💃🏻 benim doktorum toplamda 10 kilo alsan çok güzel olur, fazlasına gerek yok demişti zaten ama hiç almayınca sanki böyle devam edicekmişim gibi geldi😂😂
ecembugra53 Tugce-K 😂🥰 yaaa işte doktorumda aynı dedi 9 kilo alsan cok iyi olur dedi ama almam o kadar imkansız bebekler saglıklı olsun da onlar hep kilo alsın 😄 biz almayalım 😂
Esenha Tugce-K bu bunye meselesi kendinizi sartlamayin kilo alinabilir verilir yeterki bebeklerin gelisimi guzel olsun bence tek dusuneceginiz bu olsun. Ama bu karbonhidrata gomulmek degil zaten saglikli beslenmek onemli olan