Tugce-K bebisliozlem bence iyi almışsınız bundan sonraki süreçte de 6-7 alsanız süper kapatırsınız süreci🙏🏻🌸
bebisliozlem Tugce-K inşallah 🥲 gebelik şekerinden korkuyorum, daha şeker yüklemesi yapılmadı,ilerleyen haftalarda yaptıracağım sanırım. Hamile diyeti veriyorlar diye duymuştum belki son 2 ayımı da o şekilde geçireceğim 🤭 sağlık olsun da
Tugce-K bebisliozlem sağlıkla atlatırsınız inşallah🙏🏻 gebelik şekeri de tespit edildikten sonra kontrol altına alınabiliyor çok sorun yatarmaz Allahın izniyle
Ayisigi23 Tugce-K bende de ilk başlarda zaman geçmedi ama sonra ne ara bu kadar zaman geçti dedim. 38. Haftanın içindeyiz daha dün cinsiyetini öğrenmişim gibi geliyor 😃
Kadis07 46 kg ile hamile kaldım suanda 54.50 kg 16+3 haftalıgiz inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebislerimizi 🙌
Tugce-K Kadis07 8 kilo almışsınız bana kıyasla aşırı fark var😅😅 inşallah dediğiniz gibi sağlıkla kucağımıza alırız🙏🏻
Raziyenurx Tugce-K ilk gebeliğimde 49 la hamile kaldım 20. Haftaya kadar hiç kilo almadım sonra 29 kilo aldım😂😂 bundada50 kiloyla hamile kaldım 25 kilo falan aldım 38 haftalgız
Tugce-K Raziyenurx neeeee😱😱 İştahınız mı açıldı noldu baya almışsınız 😅 böyle olmam herhalde ya yani acaba😅😅
Raziyenurx Tugce-K valla bende almam olmaz cok zayıfm diyodum ama malesef😂😂 ama sonra eski halime döndğm ya önemli olan bebişlerin sağlıgı
Boncukk123 Tugce-K 14.haftaya kadar sabit kaldım 83 ile hamile kaldım canım gebelik öncesi 5 kilo kadar vermiştim suan 20+1 im 6 kilo aldım bi anda ama yiyorum yani iştahım açıldı
Tugce-K Boncukk123 anladım yine güzel götürmüşsünüz bence sürecinizi😊 ben de sağolsun yorumlar sayesinde normal olduğumu anladım😅
Raziyenurx Tugce-K aynen canım 50 ydim bu hamilelik başındada bir yıl olmafan zayıfladım ama ben aslında zayıflamak istemiyofum boyum uzun die ama gitti istemsiz
Zeliha0707 Tugce-K ben 15. Haftaya girene kadar 3 kilo almıştım yavaş ilerliyordu 15. Haftadan sonra artışım hızlandı