Cgdmerl Hava nemlendirici kullanan arkadaşlar, hangi marka ve model kullanıyorsunuz, bir araştırma yaptım ama kullananlardan bilgi almak daha mantıklı geldi 😊
Bmbe21 Cgdmerl Sinbo marka kullanıyorum 1 senedir çok memnunum. Kapasitesi 4litre oldugu için günlerce gidiyor ve kireçlenme vs yapmadı. İlk gün nasıl buhar atıyorsa aynı şekilde hala. Ses de yapmiyor ikiz kızlarımın odasında uyurken açıyorum. Çok memnunum
amayinedeiyiilerledim Cgdmerl ben kiwi marka kullanıyorum, 2 lt kapasiteli ama yeterli oluyor. Suyu azaldığında emniyet modunu açıyor ve çalışmayı bırakıyor. Bu yüzden gece açıp rahatça uyuyabiliyorum.
Ucarbabyy Cgdmerl dün gece aldım trendyoldan en çok satanlardan küçük birşey sadece gece yatarken kullanıcam oğlum biraz tıkanıyor bakayım beğenirsem tekrar yazarım yorumları iyiydi
Basakk09_ amayinedeiyiilerledim bende bu markayı kullanıyorum çok memnunum ben içine nane yağı damlatiyorum oğlum mışıl mışıl uyuyor burun tıkanıklığı olmuyor gece
Ucarbabyy Cgdmerl aynen küçük birşey linkini atayım yorumları iyiydi sadece bir oda için gece kullanım için çok para vermek istemedim ama bilmiyorum fiyat performans ürünü yazmışlar
Ucarbabyy Cgdmerl ürün geldi küçük bir ürün buhar gücü de bir oda için yeterli fiyat performans ürünü gerçekten beğendim 👍