Kubbbb Esenler Medipol Üniversitesi hastanesi sezeryan doğum ne kadar bilginiz var mı gidip memnun kalan var mı
Esrolojii Kubbbb 6 yıl önce sezeryan oldum memnun kaldım . Şimdi hamileyim yine oraya gidiyorum suan için hersey güzel . Fiyatlarda güncelleme olacaktı çarşamba kontrolum var öğreneceğim bende.
Esrolojii kubracpkn evet bugün öğrendim Normal doğum 12 bin sezeryan 14 bin muane 900 tl nst 200 tl olmuş.
Nisis Esrolojii salı gününe gün aldim sezeryan için 16500 dediler doktordan doktora fark ediyorum acaba
kubracpkn Esrolojii saolun doktorunuz kim acaba birde zorunlu sezeryan olacak benim mesela ilkide sezeryanla olduğu için fiyat değişir mi
Esrolojii Nisis doktordan doktora fark edebilir. Doktorunuz kim sizin. Bide Zorunlu sezaryan mi olucak isteğe bağlı mi? Buna göre de fiyatlar değişebiliyor sanırım.
Esrolojii kubracpkn ilki de sezeryansa zorunlu sezeryane girer. Benim doktorum damla hanım 14 bin dediler 20 Ocak için gün aldık.
Edsn Nisis merhaba doğum yaptınız mı Sümeyye hanımda nasıl geçti sezaryeniniz memnun kaldınız mı doktordan
kubracpkn Esrolojii hm bende bugün sordum aynı şekilde banada öyle dendi ama Sümeyye hanım mı yoksa damla hanım mı daha iyi hangisine gitsem kararsız kaldım birde bu doğum ücretine oda süsleme felan dahil mi bilginiz var mı
122334 Zorunlu sezeryan 14000 isteğe bağlı 23 bin dediler bugun görüştüm bende damla hanımın hastasıyım