Merhaba bende pcos olduğumu 2 sene önce öğrendim . 2022 Eylülde de evlendim çok korktum bebeğim olmayacak diye hep kafama takım. Yumurtalarım berbat bir şekilde gözenek gözenekti. Eşimle korunmayı bıraktık çocuk istiyoruz diye ve önceden planlamıştım yapacaklarımı size de tavsiye ederim. İlk önce adetiniz bitince yumurtlama takip kitleri var normal hamilelik testi gibi kullanılıyor. Ben trendyoldan almıştım adetim biter bitmez gebelik testi gibi kullandım her gün. Genelde kadınlarda 15. Gün falan yumurtlama oluyor ama biz pcoslarda bu farklılık gösterebiliyormuş. Teste başlarken ben önerilen bi doktora da gittim. Bana Klomen ilacı verdi 2 günde bir kullan demişti kesinlikle tavsiye ederim ayrıntılarını anlatır doktor size. Yumurtlama takipte yumurtlamaya yakın silik çizgi çıkıyor ortalama 15. Güne falan denk geldi benimde yumurtlama zamanında da klomenle birlikte 2 günde bir ilişki dedi doktorum. İlacı kullanıp yumurtlamayı takip ettiğimde hamile kaldım ve çok şaşırdım hemen olmasına. Çok korkuttular beni kesinlikle tüp bebek falan diye. Şuan 34 haftalık hamileyiz teyzeler umudunuzu kaybetmeyin Allah gerçekten isteyen herkese nasip eder inşallah 🥰