Babykalamar Minezra 2. ye hamileyim iki gebeligimdede ne bulanti ne kusma sifir sikayetim oldu bi oglum var buda nasipse kiz olcak🤭 cinsiyet farkli ama iki ayni gebelik yasadim diyebilirim
hellomama Oğlumda ilk 5 ay çok ciddi bulantım olmuştu, doğurana kadar da köy tereyağı gördüğüm anda bulanmaya devam etti. Şimdi 14 haftalık hamileyim hiç yok desem yeridir
Nisos 14 haftalıkğız ve başından beri hiçbir şekilde mide bulantım olmadı ilk gebeliğim ney değil daha cinsiyeti ama kız gibi dedi doktorum 🥰
esss_92 Minezra amin inşallah benimde 2 oğlum var gönlüm kızdan yana son bi şansımızı denedik rabbim nasip eder inşallah 🩷
Esraalic Minezra Su an 15 haftalığız hiç bulantım olmadı cinsiyet erkek bence kız erkek alakası olduğunu düşünmüyorum.
annelik_4 Minezra bence alakası yok tamamen insanın bünyesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çevremde bulantısı çok olupta kız ve erkek çocuklarının olduğunu gördüm bende 16.haftaya kadar su bile içemiyorum bulantu ve kusmadan kesin kız dediler ama oğlum olacak Allah’ın izniyle🐣💙
Mutlucuk İki oğlumda da midem hiç rahatsız olmamıştı bu gebeliğimde oldu diye kesin kız dedim 😀13 haftalıkken doktor kız gibi ama çok erken kesin söylemek için dedi ama bence doğru tahmin diye düşünüyorum nasipse eğer
Minezra Mutlucuk öyle oluyor bazen belirtiler değişimce cinsiyet değişiyor ama bazen belirtiler değişsede cinsiyet değişmeyedebiliyormuş 🥰
Olivia Minezra malesef öyle ama ben şunu ogrendim bulantı gelince tutmamak lazım yoksa butun gün mide bulantısı cekiyosun. Rahatlamak en iyisi kustuktan sonra rahatlıyor insan en azından bende öyle oldu herkeste değişebilir tabi 🥺
Minezra Olivia bencede bende kaç gündür tutuyordum sürekli bulanıyordu bugün biraz çıkardım sonra yemek yiyebildim çay içebildim şuan hafiften vurmaya başladı bulantısı 😅
Olivia Minezra o yüzden sabah ilk isim kusmak oluyor boş mideye daha iyi oluyor dolu olunca nefret ediyorum 😭😭😭
nazazra24 Minezra bence ilgisi yok canım ben oğlumda hareket edene kadar bulantı çektim kusma bi kere oldu şu an kızıma hamileyim haraketlerine hissedince anladım hamile olduğumu test dışında yani ama ilgisi olduğunu sanmıyorum 🌸