DamlaGulin Kızlar uzun süredir babynest ve alt açma minderi bakıyorum ama bunlar lazım mı bilemedim. Baya iş görüyor mu 🤔 alt açma minderlerinin çoğu kumaş , muşamba tarzı olanlar daha kolay temizlenir sanki sizin düşünceleriniz neler
filizmom DamlaGulin ben babynest değil de sevi bebe reflü yatağı aldım, alt açma minderi yerine de alt açma örtüsü aldım e bebekten.
Nazlimom DamlaGulin alt açma minderi değilde bezini almıştım ben ilk zamanlar kullanıyordum paket bitince kullanmadım cokta lazım değil. Babynesste hediye gelmişti ilk zamanlar içinde uyutuyordum beşiğin içinede onla yatırıyordum tabi büyüyünce kullanmadık geçen arkadasım doğum yapti yataşın reflü yatağını almıştı doktoruna sordu oda bana sorarsan ben sert biyerde yatırırım bunlara hiç gerek yok demiş
KuzeyinAnnesi10 DamlaGulin babynest almadım reflu yatağı aldım. Alt açma örtüsü ve ıslak mendil bez için çanta takım olarak aldım çok kullanışlı siliniyor elde yıkanıyor makineye de atılıyor. Direk kumaş olanlar zor olur canım.
Ceviz6550 DamlaGulin alt açma minderi mi kullanmadım onun yerine müslim bezlerden kullandım hep iki çocuğumda bunda da almayı düşünmüyorum babynets ise ikinci çocuğumda aldım ve baya kullandım bu bebeğimde de kullanırım ama aşırı gerekli birşeyde olduğunu soyleyemem onun yerine reflü yatağı falan bakabilirsiniz de 🙂
Churcill DamlaGulin ben babyneste ihtiyaç duymadım açıkçası. Hatta burda da sordum reflü yatağı mı babynest mi diye. İkisine de gerek kalmadı. İlk 1 2 ay salonda durduğumuz zaman koltukta yattı daha sonra hep beşiğine yatırdım ya da anakucağına. Bence doğduktan sonra duruma göre bakın derim. Alt açma da tek kullanımlıklardan kullanıyorum kirlenmediği sürece devam ediyorum kullanmaya
Merve1414 DamlaGulin ben tek kullanımlık kardan aldim 2 paket 60 120 tanesei 4 sene yetti resmen ilk zmanake çok kullniyorsum altininalirken siyiyo yada kakasını yapiyo miafirlige parka gittiğimde kullanıyorum biri 4 biri 2. 4 yaşındaki tuvalete gidiyor zaten artık 2 yaşındaki de isal olursa kullanıyorum çok bı tanesi baya temiz kalıyor benimki büyük boy kirlenn kısmı kesip temiz kısmı kulaknmaya devam ettiğinde oluyor babynest çok gerekli değil onun yerine reflü yatağı alın derim
Demetrana DamlaGulin Reflü yatağında yatınca içim rahat ediyordu kusarsa görmezsem diye ben sırf o yüzden kullandım
ceydaasf1234 DamlaGulin herkesin kullanimina bağlı bana göre bebynest kullanışsız sadece evde kullanılabilir ama alt acma minderi katlanip anne çantasına girecek kadar küçülüyor misafirlikte cok kullanisli ve alt açma örtüsü aldim üstüne hemen kirlenmesin die özellikle erkek brbekler icin cok kullanışlı
Demetrana DamlaGulin Benim 3 çocuğum var 4.’ye hamileyim canım 1. De aldım hiç kullanmadım desem yeridir sonra bebek bakım örtüsü aldım çok memnunum daha kolay olduğunu düşünüyorum oğlumda da öyle yapacağım ALLAH nasip ederse inşallah
Fnen DamlaGulin ilk gebeliğimde hiç babynest kullanmadım reflü yatağı almıştım onda yatırdım hep alt açma minderi de dışarıya kullan at olanları aldım kirlenirse kirli kirli çantaya koymamak için
Aybarssena Ben babynest yada reflu ytağı almadım. Annem bebek döşeği verdi sert bir deminde yatırmanın daha sağlıklı oldugunu duydum onda yatırıcsm ilk zamanlar. Alt açma minderi veya örtüsü yerinede kullan at havlular var 100lüsü 200₺ civarında. Pandemi zamanında çok meşhurdu hatta. Çok ince bir şey değil ondan aldım onu kullanıcaö
Mmeelliikkee DamlaGulin babynest yerine kesinlikle reflü yatağı (sağlık açısından pozisyonu eğimi ve sertliği daha uygun ), alt açma olarak babyme örtüler var e bebekte bişi bulaştığında da atıyorsunuz ki öyle sık batmadı hiç daha kullanışlı bence
Melosunannesii DamlaGulin babynest aldım yatmadi içinde alt açmada e bebeğin gilan var onlar güzel naylon
Deletedmom_112 DamlaGulin Alt açma örtüsü için tek kullanımlıklar var onu öneririm. Babynest ve reflü yatağı bence ikisi de gereksiz. Doktorlar sert bi yere yatırın diyor babynesti uygun bulmuyorlar. Reflü yatağı için de adı üstünde reflüsü olan bebeklere kullanılır demişti doktor belki reflüsü olmayacak o zaman karar verirsiniz. İnternetten bugün aldığın şey ertesi güne geliyor zaten nerdeyse
DamlaGulin Teşekkür ederim kızlar 👯♀️ babynest almaktan vazgeçtim diyebilirim. Cicili bicili modeller görünce aklım çelinmişti ama olmazsa olmaz bir şey değilmiş anlaşılan 👩🏼❤️👩🏼