iremdemirr Kızlar uygulamaya göre doğumuma 25 günüm kaldı ama benim bebiş daha erken gelicek gibi şuan çatı muayenesi olmadım haliyle açıklık olup olmadığınıda bilmiyorum yani açıklığım varsa bile ağda yaptırsam sıkıntı olur mu bilgisi olan varmı
lialeoo iremdemirr Hep ağda yaptırıyorum benimde 45 günüm kaldı son 15 gün kala giderim gerçi 15 günde de çıkar illaki ufak tefek ama olsun o kadarıda 😂 Jilet e tövbeliyim
Memuranne2 iremdemirr ben cuma günü sezeryan olacağım. Çatı muayenesi filan olmuyor sezeryan da ve bugün kuaföre gittim ağda yaptırdım Dr sormadım yavaş yavaş 2 saatte yapıldı. Kendini kasma yeter 2. Doğum benim ilk gebekikte de hep yaptırdım Dr sorun olmaz demişti o zaman ama siz sorun yine de isterseniz
Mer3459 iremdemirr abimin eşide doğumdan beş kaç gün önce gitti ağdaya hamilelik boyunca da hep gitti herhangi bir sıkıntı olmadı tabii herkeste aynı olmayabilir bende 3 aylığım iki kere gittim gitmeye de devam edeceğim çünkü başka türlü alamam ki
iremdemirr @Tatar59 kontrol günüm perşembe, belki soran yada bilen biri varsa o zamana kadar halledeyim diye düşündüm çatı muayanesi de o gün yapılıcak keşke geçen hafta aklıma gelseydi 🥹
Minigiim-vebenn52 iremdemirr canım ben 30. Haftamda sordum rahim ağzım kısalmıştı ağdaya gidiyim mi dedim doktor son haftanda gidersin son haftada gitsen de sorun olmaz 37 38 de git şimdi traşla al dedi yani sen son haftadasın git bence hem uyarılır belki
Minigiim-vebenn52 iremdemirr bu arada doktorunu arayabilirsin numarası yoksa özel hastane ise hastaneyi ara doktoru bağlasınlar
Begovicka iremdemirr cok az kalmis, insallah cok kolay olur dogumunuz. Merak ettim doktorunuz numarasini paylasmadi mi?
Esra2288 Benim birkaç tanıdığımın ağda sırasında kanaması oldu korkutmak istemem ama yinede söylemek istedim
Birannis Ben 39. Haftamda gittim 40+4 oldum böyle giderse bidaha giderim gibi 🫥 bana hic bir etkisi olmadı agdanin
iremdemirr @Esra2288 teşekkür ederim söylemen iyi oldu en azından bileyim 🥹 Doktoruma sorayım en iyisi
iremdemirr @lialeoo seninde az kalmış maşallah🌸 Ağda sırasında canım acıdığından kendimi çok kasıyorum elimde değil yani🥹
lialeoo iremdemirr Fazla kasmayın derim ben ya. Özel bölge de bazı kısımlar dışında pek acımıyor üst tarafta sıkıntı yok ama biraz aşağılara inince bende kasıyorum azıcık sıkıntı olmaz ondan zatem ilk hamileliğimde son ağdamı doğumdan 3 gün önce olmuştum
KuzeyinAnnesi10 iremdemirr en son 37 gibi aldım makineyle üstten yine alırım doğum olursa. Ağda en güzel şey çok rahat hiç sıkıntı yaşamadım
iremdemirr @Memuranne2 benim normal gibi görünüyor ama bebek 40 haftaya kdar beklerse 40 hafta üstü olucak gibi o durumda sez olucam 🙂 evet ben yine de sorayım ya sona geldik bi kaza bela olmasın😂
Birannis iremdemirr bebisin gelesi yok hic daha gelmezse çıkacak 😀 zaten bilerek bekledim bende özel bölgem çok çabuk çıkıyor da bebek çıkmak bilmiyor 🤣
iremdemirr @KuzeyinAnnesi10 ayyy makineyle bi kere deneyeyim dedim tövbe ettim 😂 Sen iyi almışsın valla helal olsun