YaseminU İkili test yaptırdınız mı nasıl oluyor devlette yaptırmak istiyorum sonuç ne zaman çıkar muayene saati önemli mi?
askerkarisi YaseminU bende devlette yaptım bir ay önce sonuç yeni çıktı. Kadın doğuma sıra al İlk ultrasonla bebeğe bakılıyor sonra kan veriyorsun aynı gün hastanede aç tok saat fark etmiyor
Merve_40 YaseminU ben geçen hafta yaptım ustrasyonla bakiyolar her bi detayina sonra kan veriyorsun bana yemek yememi soylediler bebek oynasın diye bugün yarın kan sonuclarini almaya gitcez bakalım hayırlısı olsun
Ebru3457 YaseminU bende devlette yaptırmıştım 10 güne çıkar demişlerdi bende bekledim 10 gün felan ondan sonra gitmiştim
Tansusercan Benim bir haftada cikti ultrasyonla inceliyor bebegi normal kontrol gibi daha sonra kan aliyolar
gmzeatsvr YaseminU devlette doktor yönlendiriyor. Perinatoloji den randevu alıyorsun çnce ultrasonla bakılıyor sonra kan almaya yönlendiriyorlar. Kan sonuçları 10 gün sonra çıkıyor. Sonuçları alıp ladın doğum doktoruna gösteriyorsun.
Rabiul YaseminU bugün sordum ve muayene için gittiğimde ikili test yapıldı 🙈🙈 kan alındı cuma cumartesi gibi sonuç çıkar dedi doktorum