Kelebek_misali_97 31+0 Haftalık anneler sizde bizim gibi uykusuzluk problemi yaşıyor musunuz yaaa ? Biz daha şimdiden sabahlara kadar uyuyamıyoruz. Doğunca nolucak çok merak ediyorum. 🙄
Agg0207 Kelebek_misali_97 şimdili uykusuzluk ne k bide bebek dogduktan sonra gör uykusuzlugu 😃 6 günlük olduk toplasan 30 saat uyumadm
Kelebek_misali_97 Masal18 aaa sizin çok erken başlamış yaaa uykusuzluk . Vallahi Allah yardımcımız olsun . Annem hep anne olunca anlarsın derdi . Daha anne olmadım, anne olmaya adayım ama şimdiden ne kadar kıymetli ve zor bisi olduğunu anladım . 😊
Masal18 Kelebek_misali_97 benim nerdeyse 25. Haftadan beri böyle cnm sıkıntılı geçiyor biraz sürekli sancılarım oluyor ama bebişlerimiz iyi olsunda katlanırız napalım 😍
Kelebek_misali_97 Masal18 Öyle tabiii herşey onların iyiliği sağlığı için . Allah yardımcın olsun önce senin sonra da bizim 🤗
Bhr075 Ohoooof bende uyuyamıyorum 35 haftalığız cildirmak üzereyim zombiye döndüm 🧟♀️ Bi karnım kaşınır kalkarım yağ sürerim bi acıkırım sora lavabo ihtiyacı vsvsvsvsvs uyku 0😤😱
Bhr075 BusraEda Hahhaha👍🏽 Güzel bir duygu rabbim olmayan herkese nasip etsin, tabi dua da ısın içinde olunca Allahta yazdıysa oluyor🤲🏽