Gulsh61 241223 gündüzde akşam da Vajinal kullanın akşam koyduğunuz ilacı tam uyumaya hazırlanırken yerleştirin yataktan kalkmayın gündüz koyduğunuz zaman da en az bir yarım saat uzanır pozisyonda yatın çünkü ilaç zaten idrarla beraber dışarı gelebiliyor
Eme2 241223 ben yaşadım. Leke oluyordu 5 hafta 5 günlükken kanama oldu. Dr gittim kese var bebek görünmedi dedi bir hafta sonra göründü kalp atışını da duyduk.
Eme2 241223 iğne yaptı progestan verdi 12 hafta bitene kadar progestan kullandım 8 haftalıktı leke durdu kese etrafındaki kanama da görünmedi
Ayyseek 241223 kalp atışını duyduğun sürece sorun yok onu mutlaka dinleyin 6 hftalık olmuş duyulur zaten duyduktan sonra bolca dinlenin geçer Allahın izniyle 🥰
241223 Ayyseek yok daha duymadım zaten ilk gittiğim doktor erken demişti kanama olamadığı sürece bı hafta sonra gitmeyi düşünüyorum belki o zmaan duyarım
akkrn 241223 merhaba ilaç kullanıyor musunuz? Bende de oldu. İlaç alıyorum şuan istirahat verdi yatıyorum evde hep. Ctesi kontrolum var