Sensizolmaz Egemoms1303 yok canım estagfurlah benimki 40 liydi diye erken kaynadı şükür şimdi hiperaktif durmuyor
Sensizolmaz 12hafsagunkokkaya96 ben 4 tane getirdim normal doğum 3 ve 4 daha kolay oluyor Rabbim bı avazda kucağına alırsın Tüm anneleri 🤲
Nurov Melike_4949 ay büyük cesaret, benim oğlan 4üstü doğacağı için kesin sezaryen uygun gördü doktorum iyi ki de denemedim normal çünkü 4560 kg doğdu, annemim iri bebekten ölen çocuğu olmuş diye korkudan direk sezaryen düşündük zaten
Melodimm Melike_4949 Şükür siz iyi olun yeter♥️Nasilsin şimdi ağrıların varmı?Bende yeni toparlaniyorum sayılır.
Melodimm Melike_4949 Benimde çok ağrım vardı.Agri kesici vurduruyordum sürekli.Simdi evdeyim.Merak etme yavaş yavaş azaliyor.Benim hala ağrım var ama eskisi gibi değil hafif.Oksuruk varsa senin için daha zor olur ya.Dikis yerleri acıyor biliyorum.Yardim edenin varmı?
Winner Melike_4949 3900 doğdu 3 dikişim vardı sebebi bebek değil sancım olmadığı için elleriyle açmaya çalıştılar ödem oldu ondan dikiş atıldı eğer olmasaydı sıfır dikişti.