Serifeeenida QueenMother sıkıntım yok şükürler olsun ben Beyhekim Hastanesi’nde takipliyim orda da detaylı ultrason yok ya şehir Hastanesi’ne yönlendiriyorlar o yüzden gidiyorum
QueenMother Serifeeenida canım ozaman detaylı ultrason sırası alman lazım o bölüm başka bu doktora detaylıda bebekte bi sıkıntı görürlerse öyle yönlendiriyorlar yinede sen bilirsin ama randevu aldın mı
annelik_4 g_tpc gebeliğin başından beri şehir Hastanesi’ne gidiyorum gayette memnunum bazen aynı doktor denk gelmiyor ama sorun olmuyor çünkü randevular yoğun oluyor her ay kontrole gidiyorum haftaya da randevu aldım gidcm insallah
minnos1mom Konya şehir hastanesinde organ taraması yaptırmak istiyorum nasıl sıra alınıyor önce muaneye mi gitmem lazım acaba , Ereğli de oturuyorum
QueenMother minnos1mom evet canım önce kadın doğumdan sıra alırsın haftan geldiyse o yönlendirir sizi ordanda en geç bir haftaya sıra alırsınız
Serifeeenida QueenMother ama beni doktorum öle yönlendirdi inş bi sıkıntı yoktur detaylı ultrason için ne bölümüne randevu almam lazım peki
Serifeeenida QueenMother Evet randevu aldım ama emin olamadım şimdi siz öle diyince doktor direk şehir Hastanesi’nde perinatolojiye git burda detaylı ultrason bölümü yok dedi başka bi açıklama yada bişey sölemedi 😱
duygulilom Necmettin Erbakan Tıpta Prof. Kazım Gezginçe gidiyorum ✨️ Detaylı ultrasonda 21. Haftamda Bedia Kara ya gittim
QueenMother Serifeeenida normal kadın doğuma sıra alıyorsunuz o size bi kağıt veriyor onunla bu hastanenin büyük emar ultrason çekilen yerlerine gidip sıra alıyorsunuz oda bir hafta sonraya filan veriyor
QueenMother Serifeeenida perinatoloji riskli gebelik bölümü gebeliğin riskliyse gidiliyor ama yinede sizi yanlış yönlendirmek istmem tabi randevu aldıysanız yinede bi görünün zaten perinatolojiyede doktorunuz yeşil alan açmadan sıra alamazsınız demekki sizn doktorunuz açmış
Smyye0303 g_tpc şehir hastanesi güzel temiz diyorlar genelde . Ben son aylara gelince bulamadım tabi farabiye gidiyorum Mehmet bardakciya hemde özel tekli oda olması gerekiyor eşim kalıcak yanımda devlette edemicem 😐😀