sasha tgcsb maşallah kardeşim ne pozitif bir tablo, bebeğinle güzel güzel tadını çıkarın şimdi lohusaligin 🥰
-syma1 tgcsb O iğneyi nasıl hissetmediniz🥺 Bende mi bir anormallik vardı acaba benim çok canım yandı 6 gün oldu 40+3 de mecburen sezeryan oldum normal bekliyorduk
tgcsb -syma1 belki yapan anestezi doktoru ile ilgilidir ya da tam yaptığı nokta ile ilgilidir bilmiyorum hissettim ama öyle çok bi canım yanmadı yani normal bi iğne gibiydi 🥲
-Seher- -syma1 Ben de bugün 40+3 oldum öğlen 15.00 da kontrolüm var. Neden mecburi sezaryene alındınız acaba merak ettim?
tgcsb Blueberry0 ben normal yapamazmışım diyorum sürekli 😅 ameliyathanede hiçbir acı hissetmiyorken bile zaman geçmek bitmedi daraldım kötü oldum bir de doğum sancıları ile baş etmeye çalışıp ıkınmak vs benim yapabileceğime inancım yoktu 🥲
tgcsb Esradenizz1 nişanım falan gelmemişti son günlerde karnımda gerginlik hissediyordum ağrılarım vardı ama kasık ağrısı veya doğum sancısı gibi değil sırt ağrısı mide ağrısı gibi ağrılar vardı suyum da bir anda geldi
-syma1 -Seher- bebek iri suyu azalmış dediler Alttan muayene ettiler uygun görmediler Bebekte sıkıntı çeker dediler
-Seher- -syma1 Anladım hayırlısı böyleymiş demek ki. Ben de bugün gittim kontrole sancı falan hiç bir şey yok doktor suniyle başlatalım istersen dedi ben kabul etmedim. 2 gün daha sancımı bekleyeceğim gelmezse perşembe sezaryene alacak sabahtan