Nslhnfdn Cuma gunu dogum yapicam ve bu zamana kadar sifir catlakla gelmistim. Bugun karnimi gorunce sok oldum resmen. Kaderin bana cilvesi sanirim
Bebebebe Nslhnfdn en korktuğum şey bu işte 😖😖 okadar zaman yok bir gün önceden çatla olur iş değil 🤦🏻♀️🤭
Buseamaikizlerburcu Nslhnfdn resmen hayattan bi tokat yemissin durmus durmus son dkka catlamis sinirden aglardim ben heralde 😂 demekki neymis catlamaktn kacamiyormussun bunu anladm
Rose21 Ben de son ay hafif catladim vajina üstü karnım alt kısmı sağ ve sol basenler... Lierac 5 kutu bitirdim bebeyagi düzenli sürdüm ve 4 lt su içtim.tum bunlara rağmen çatladım hafif de olsa. Son haftalar ne oluyorsa oluyor valla. 38haftaligim karnımın altinda yeni 1 tane oluştu.
Bskrt Rose21 bende lierac bio oil hep düzenli sürdm ama kurak topraklar gibi göbeğim 🤣🤣 suyu da çok içerm Çatlayacağı varsa hiç bşy işe yaramıyor bence 🤦♀️
Nslhnfdn Rose21 41.haftama giricem ve yeni catlaklar olusmus karnimda dun hicbir sey yoktu. Ekstra moralim bozuldu
Rose21 Bskrt Nslhnfdn valla oluşuyor arkadaşlar cidden moral bozucu ama belki de hiç kullanmasaydım daha fena olacaktım.
GizemCengiz Ben de bebe yağı ve lierac sürüyordum sadece su içmiyordum çatladığımı görünce moralim çok bozulmuştu ama günde 3-4 lt su içenlerin bile çatladığını duyunca vicdan yapmayı bıraktım 😄 yapı meselesi
Nslhnfdn GizemCengiz Ben de cok su tuketiyorum. Seviniyordum ne guzel catlamadim diye. Kilosu fazla diyemi cok gerildi karnim bilmiyorum artk olmusa care yok
CooperBaby Aysun2834 Ay cok tatlisiniz, gece gece sesli guldum. Kusura bakmayin. 🥰 Tam kurtuldum bitti demissiniz, bir hafta sonra olcak sey degil gercekten.. Simdi kendimi dusunuyorum da, bilemedim.🙈😂
Aysun2834 CooperBaby tabi cnm bütün kardeşlerşm yengem çatlamıştı bende vücutla alakalı ya diye artistlik yapıyordum boyumun ölçüaünü aldım 🤦♀️🤦♀️