Eddaa57 Arkadaşlar merhaba 32 haftalık hamileyim iki üç gün oldu vajina da sivilce gibi bi şişlik var ve ağrı yapıyo ama herhangi bi kaşıntı yok evde yapabileceğim bişey var mı kendi doktoruma gitmeme bi kaç gün daha var
Hilaldgn Eddaa57 az önce bende bu soruyu sormayı düşünüyordum bendede 2 haftadır var bazen kaşınıyor şuan 39. haftadayim .
gulsenmstf Eddaa57 ayyy mantar olmasın canım beyaz mi patlatınca bembeyaz akar içi üzüm sirkesi su yap doktor bana bnmki yoktu ama kaşıntı çok fazla vardı 5 lt suya 1 çay bardağı üzüm sirkesi koydum taharet onla aldım 2 3 güne geçti sende dene yap mantar bnce o
Eddaa57 Yani neden oluyo acaba mantar enfeksiyonu var bende fitil falan kullandım ama pek fayda etmedi onunla alakalı olabilir mi sizde var mı enfeksiyon
Eddaa57 sarikedi12 siz naptınız acaba durumunuz ne benimki baya ağrı yapmaya başladı ve büyüdü sanki burda araştırdım ama pek bişey bulamadım çok da acımaya başladı
Eddaa57 gulsenmstf valla acıyo pek dokunmak istemedim ama ben yarın ilk iş üzüm sirkesi ile deneyeyim çok sağolun inşallah işe yarar yani mantar enfeksiyonu var uzun zamandır ondan olmuştur diye düşündüm ama bilemiyorum
Eddaa57 sarikedi12 bende gitmeyi düşünüyorum yani aslinda çok takılmam ama aşırı acımaya başladı korkuttu biraz