sl_bcx Güzeller güzeli anne adayları yeni yılınız mutluluk getirsin hepinize bebislerinize sağlıkla kavuşacağınız yeni yıl diliyorum 🥰 Beşik anne yani onerebileceginiz bir site ve model var mıdır acaba
Deletedmom_85 sl_bcx elele madre anne yani aldım baya kaliteli hoşuma gitti henüz kullanmadım ama sevecegime eminim
Aysegul58 sl_bcx burda bana Elele madre onerdiler bende aldim hatta ana kucağıda aldim ayni siteden. C.tesi gunu geldi kurduk cok guzel kaliteli bi yani aciliyor zaten anne yanıda oluyor. Cok begendim tavsiye ederim. Geri kaldirdik tabii daha Ağustosa cokkk var 💐😂😂
berna-24 sl_bcx Valla anne yani mi baba yani mi bilmem 😂😂 arkadaşım hediye almıştı bı oğlumu bunda sallaya sallaya büyüttüm ahşapta aldım onda yatmadı onu sattım bunda yattı hep ikinci oğlumu da nasip olursa bunda yatiracagim hem hafif hem sallanıyor çok da küçük değil kullanışlı bişey yani tavsiye ederim bu tarz biseyi ben memnundum yani
sl_bcx Aysegul58 yaaa doguma aramızda bir ay var Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🙏🏻
sl_bcx berna-24 çok teşekkür ederim canım Allah ikincisini de kucağına almayı sallamayı yatırmayı nasip etsin 🥰🙏🏻
berna-24 sl_bcx amin inşallah buna bu kadar fazla masraf etmiyorum 😂😂 sadece kıyafet vs pek kalmamıştı hep dağıttım 7 yıl geçtiği için hepsini verdim şimdi sil baştan hazırlıyorum herşeyi 🤭
karaguzelirem_ Anne yanı beşik ve park beşik de olabiliyor aynı zaman da ciciko optima aldım henüz kurmadım ama yorumları güzeldi mağazadan görerek aldım fiyat performans ürünü diyebilirim
tugbadurmaz34 sl_bcx ben bunu alacağım bir süre sonra odasında yatağında yatacak inşallah bu yatağa sıfıra sıfır yanaşıyor tam anne yanı fiyatta gayet iyi dönence de var daha ne olsun