Melked Oksapar 0.6 kullanıyorum, pıhtılaşma nedeniyle hamileligimin basindan beri hep ayni saatlerde vurdum. Gecen aksam uyuyakalmışım 1 buçuk saat geç vurdum. Bir sorun olur mu çok tedirgin oldum.
Aysegul_dur Melked olmaz bende bazen bir iki saat geç vuruyorum nadir ama aynı saatler içinde vurmaya özen gösteriyorum ama bazen kaçıyor birtaneden birşey olmaz canım
Zeybal34 Melked ben doktoruma sordum o gün içinde istediğin zaman vur dedi. Başka bir iğne kullanıyorsanız da 2 saat arayla kullanabilirsiniz. Bende geçen saat 9 da vurulmam gerekirken unuttuğum için 11 de vurulmuştum.
Safiye2 Melked bir sorun olmaz canım doktorum 3 4saat gecikme olabilir dedi benim eşim yapıyor vardiyalı çalıştığı için ister istemez hep ayni saatte vurmuyorum 34. Haftadayim bir sorun olmadı için rahat olsun 😊
mavilibisey En baştan beri hiç saatli vurulmadım. 24 haftalığım. Hatta bazı akşamlar vurulmayı unutup sabahına vurulduğum ya da o günü es geçtiğim oluyor. Saatli vurulmak tabi ki iyidir ama birkaç saat geç vurunca ciddi bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Gul2769__ Melked hiç merak etme bişey olmaz Allah’ın izniyle bende de bazen bir saat falan gecikiyor hatta bir akrabamiz ben saat tutmuyorum herhangi bir zamanda vuruyorum dedi ama ben yinede aynı saatlerde vurmaya özen gosteriyorum❤️