Caney01 Rabbim herkezin yardımcı si olsun benimde inşallah kızlar duanızı eksik etmeyin kimin duası kabul olur bilinmez 😘😍🙏
Caney01 Arjin_rojin aminnnn Allah razı olsun darısı sana da ve tüm annelere canim benim Allah kimseyi o dar kapıda bırakmasın kolay olsun inşallah hepimiz için 🙏🤗
Crnarz Rabbim bir nefeste kurtarsın seni ve tüm doğum yapacak kardeşlerimi sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Caney01 BusraEda amin tatlim inşallah kolay ve tez olsun inşallah hepimizin doğumu duygular çok karışık valla heyacan dorukta ve gram uyku yok en çokta yusuf yusuf 🤣şaka maka bi yanada melegime kavusacam ya Allah'ın izniyle sevincim daha çok 😊
BusraEda Caney01 yengemin özlü sözünü dile getireyim bu noktada 😂 Aman paniğe gerek yok. Kimsenin içinde kalmıyor . çıkacak bir şekilde 😂😂
Caney01 BusraEda e bende ne diyimki inşallahda cikar bugün eşim diyordu ki canim hadi yine ıyisin yarın doğuracaksın seneye bitane daha yap dedim hehe bana giren girmis cikmiyor sen seneye baskasini düşünüyosun ya nasıl sinirden gülmüşüm 🤣🤣