Aabbccc ravzae 2024 te inşallah gebe olacam bende hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 banada🤲
Gulsh61 ravzae sekiz haftalık hamile olarak girdim kanamam var sürekli yatıyorum kontrol gününü bekliyorum olumsuz bir şey duymaktan çok korkuyorum umarım hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağınıza alırız
Nurkhramn1234 ravzae benimde 3ncu gebeligim 2024e beş kişi olarak girdik hayırlısıyla alicam inşallah bebeğimi kucagima
Reyhan_krby88 38+2 yarin doguruyorum insllah 🙏🥰❤ Rabbim bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin ❤🥰🙏
Baby_Aslan ilkgozagrim__ Ilona Merhaba her kese, Yeni yılınızda kutlu olsun. Ben 1 ay önce 5 haftalık düşük yapdım 14 gün benden kan getdi. Yeni evliyim sorum sonraki gebelikde napmalıyım yanı bi önceki gebelikdeki gibi olmasın. Ne tüketmeliyim heç bir bilgim yok o yüzden sizlerin bilgisine ihtiyacım var.
01180322 Heidihat kızlarımız nazlı çıktı. Neyseki az kaldı yeni yilada geçtik dediginz gibi😅artık her an bekliyorum. Sürekli motivasyon konuşması yapiyorum kızım evimi toplayıp dusumu alınca bı belirti Verde gel diye😅
Heidihat 01180322 ay bnde oyle diyodum su son 1haftada sinirler alt ust oldu esimde sanki bana surekli laf der gibi geliyor son haftada da iyice gicik oldum daha yeni kendi kendime sinirlerim duzeldi birde son iki haftada tiroid cikti o tetikliyor olabilir ama insan kendine sinirlerine hakim olamiyor yarin kontrole cagirdi doktor bakalim ne dicek
Arzuanne Benim de erken doğum riskim var bu güne kadar neler neler yaşadık düşük riski stresler vs hâlâ yaşıyoruz ama yavrum maşallah bu güne kadar geldi bebeklerimiz güçlü gerçekten Allah onları bize bağışlasın kucağımıza alalım sağlıkla 2024 de inşallah 🤲🏻
Tayhat 342134 bende tüp bebek yaptım 6-3 üm kalp atışını duymadım 1 hafta var kontrole bide hergün iğne vuruluyorum progestan
342134 Tayhat bende Protestan iğne ve Protestan yumuşak kapsül fitil kullanıyorum ve lugestro 5 günde bir iğne oda
Nry_Krdnz34 2024 e hamiş olarak girdik çok şükür 🤲 Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 Bu duyguyu yaşamayı isteyen herkese de sağlıkla mucize haberleri alsınlar hayırlısıyla 🤲🌸🥰