MorKelebek54 Kizlar farkında mısınız geçen seneden beri hamileyiz 🤰🏻😂 bunu yapmassam gerçekten içimde kalırdı, teşekkürler😂 neyse herkezin mutlu huzurlu sağlıklı bir yılı olsun inşallah. Umarım 2024 2023 den daha güzel olur☺️
MorKelebek54 2_erkek_annesi doguramadik gitti 😂😂 of krize girdim arkadasima da ayni sakayi yaptim engelledi 😂
2_erkek_annesi MorKelebek54 ben daha yolun çok başındayım kızkardeşime dedim 1 senedir çocuğu doğuramadın bugün bari doğur diye hani derlerya yılbaşına nasıl girersen öyle geçermiş ilk oğlumda yılbaşına 2 günlük hamile olarak girdim 2. Oğlumda 5 aylık hamile olarak girdim bundada 4 haftalık hamile olarak girdim diyom inşallah bundan sonraki yılbaşlarım boş geçer😂😂😂😂
MorKelebek54 2_erkek_annesi 😂😂 senden suan ki beklentim seneye de oyle girmen bacim rutini bozma 😂😂☺️ ama suraya tskildim iki gunluk hamiel oluyon bacim 😂
2_erkek_annesi MorKelebek54 onu düzeltiyim hemen bn öğrendiğimde 2 gün olmştu ama çocuk 5 haftalıktı😊Ay yookk seneye girmeyim yaaaa birini 2016 dan 2017 ye girmiştik diğerinde 2020 den 2021 e bunda da 2023 ten 2024 e
MorKelebek54 2_erkek_annesi simdi amlasim tamam iki gunluk hamileydim diyince ay noluyo noluyo dedim 😂