Msydn6 Randevu bulamıyorum sadece çam sakuraya değil hiçbir devlete randevu bulamıyorum buraya gidip 2 li test yaptıran varmı sabah erkenden gitsem de bakmazlarmı acaba ?
KuzeyinAnnesi10 Msydn6 önce kadın doğum doktorununun kayıt açması lazım canım bildiğim. Sonra randevu alabiliyorsun
Ahsennesli Msydn6 ikili testi tuzla devlette yaptırdım randevuda almıştım hemen . Detaylıya özele gidicem ama çoğu devlet yapmıyor ve randevu yok maalesef
Ladyss Msydn6 canım cerrahpaşa tıp Atatürk havalimanına taşınmış ya ben oraya gittim randevu bulunuyor yaptırdım gayet de güzel baktılar
Mommyshark2023 Msydn6 merhaba perinatoloji bölümü sekreterliğine direkt gittiğinizde çam sakura takipliyseniz veriyorlar
Msydn6 Zumraasya3 onu gördüm mhrs de ama parantezde ayrıntılı detaylı vs yapılmıyor yazılmış 2 li test buna dahil zannettim yapıyorlarsa bakarım tabi biraz uzak kalıyor bana ama bakıcam artık
Msydn6 Ahsennesli evet çoğu devlet hastanesi yapmıyor hatta kendi hastanelerinde takipli olmayan hastalarada yapılmıyormuş zaten artık yani koskoca hastaneler yapılıyor hala yeterli değil anlayamıyorum özelede güç yetmiyor hangi bi testi yaptıralım 😤
Msydn6 Mommyshark2023 evet takipliyim, bi şansımı deneyeyim inşallah verirler zira başka hastanelere bulmak hepten zor
Zeyasln Mommyshark2023 yaa bunu doktor söylemedi bana 182 arayıp randevu alacaksın dedi aradım 15 gün sonrasına veremiyoruz dediler dedim sizin yapacağınız sistemi kapattım
Birminikannesi1 Msydn6 ikili testi yapıyorlar detaylı farklı bir test olduğu için yapmıyorlar bnede ikiliyi orda yaptırdım memnun da kaldım
yeniannna34 Ladyss Ben de randevu bulamıyordum şimdi sizin yazdığınızı görünce oraya randevu aldım cuma gününe güzel bir şekilde bakıp ultrason fotoğrafı veriyorlar mı
Ladyss yeniannna34 güzel bir şekilde baktılar baya detaylı, ultrason fotoğrafı vermediler ben de istemedim gerçi 🤣
yeniannna34 Ladyss Perinatoloji de fotoğraf veriyor diye biliyordum da o yüzden sorayım dedim size maksat gideyim cinsiyete falan da bir baksınlar yoksa hani randevu bulamazsam yaptırmayacaktım😂 Size cinsiyet falan söylediler mi