Cattu Miyomu olupta hamilelik sürecinizi anlatır mısınız doktorlar ne diyor ve siz neler yaşadınız ben 9 haftalık gebeyim rahim dışında 6 cm miyomum var
nurmk Cattu benim de rahim arkasında var. Ben tüp bebekle hamile kaldım ama miyomla hiç alakası yok başka sebepler. Hamileliğimde miyomdan yana sıkıntı yaşamadım sona yaklaşıyorum artık. Sanırım rahim içinde olanlarda falan daha çok büyüme oluyor .
Cattu nurmk öyle mi benimde rahmin dışında ama yan tarafı oluyormuş iyi yanı dışa doğru büyüyecekmiş korkma dediler ama başta bi doktor bana çat çat düşük tehlikesi erken doğum gelişim engel her belayı sıraladığı için tedirgin oldum
nurmk Cattu Özelde olacağım. Eğer sezeryan olursam zaten miyomun alınıp alınmamasını da konuşacağım. Bana doktorum hiç olumsuz yorum yapmamıştı. Bazı doktorlar gerçekten çok acımasız şeyler söylüyor.
liyaveannesi nurmk @Cattu Ben 25 haftalık hamileyim. iki tane de miyomum var. Sezaryen doğum yapacağım doktorum doğum sırasında miyomlarını da alırım dedi
Cattu nurmk mesela bazı özeller doğuma kdr bi şey söylemiyor doğum zamanı gelince üstlenmeyip devlette yaptırın doğumu diyenler bile var biliyorum :)
Cattu liyaveannesi bana da doktor doğum anında alınmayabilir riskmiş kanama yapabilir diye doğumdan sonra alınabilir tarzında konuştu hepsi farklı şeyler söylüyor valla :/ kanama yaparsa doğum anında almak zorunda olanlar da var sizinki rahim dışında mı
nurmk Cattu Allah allah bana hiç öyle konuşan olmadı. Ben çocuk içinde tedavi gördüm miyomla alakalı olumsuz yorum hiç olmadı. Ama tabi rahim dışında olmasıda etkili bunda.