LoveAntiq Anneler 3 gün önce doğum yaptım ama ebe suyumu gider gitmez patlattı 10 saat sancı çektim sonra doğum yaptım ..
2prenses_masal-oyku LoveAntiq aaa sadace sancımı vardı yoksa açıklık ve sancı vardıda sumu patlamadı benim ilk suyum gelmişti de merak ettim
LoveAntiq 2prenses_masal-oyku Benim sabah Nisan geldi gece kötü oldum sancidan hastaneye gittim suyumu patlattı direk bunu yapmaması lazım normalde suyun kendi kendine patlaması daha iyi
Minigiim-vebenn52 LoveAntiq önce suyu patlatınca ne oluyor peki bilmediğim için soruyorum suyu patlatmasa daha mı iyi
LoveAntiq Minigiim-vebenn52 kendi kendine patlaması daha iyi suni sancı verdi bide ama hiç hissetmedim suni sancıyı
Memolininannesi LoveAntiq benimde auyum gelmedi 7.5 cmde patlattı yarım saate doğurdum. Suyu patlatmak normal ama direk patlatmak yanlış belirli bi açılmaya ulaşman gerekiyordu
2prenses_masal-oyku LoveAntiq gittiğin gibi neden suyunu patlattı şaka gibi ilaç veriyolar en kötü doğum başlasın falan diye evde bekleseydin başta keşke canım belki kendi kendine patlardı suyun
LoveAntiq 2prenses_masal-oyku çok ağrım vardı ama korktum bide bişey olucak diye gözetim altında olsun diye