Hilalll1616 4+5 teyim ve sağ kasığım ile bacağımın birleştiği yerde saatlerdir süren bir ağrım var, orta şiddetli diyebilirim. Dış gebelik olabilir mi yaşayan var mı ?
Hilalll1616 Hilalll1616 Adım attıkça sanki sağ bacağımdaki damar çekiliyor, sanki kasığımda damar atıyor öyle bir ağrı
Paronayanne Hilalll1616 bende de öyleydi sağ tarafım ağrıyordu. Hatta belirtilerim dış gebelik belirtisiydi. Şuan 15.haftadayız. Her tek taraflı ağrı dış gebelik değil yani kuzum. Betana bakıyorlar mı sürekli
Hlmsml Hilalll1616 bende yaşıyorum aynı durumu genelde geceleri sağ kasığımın orada bacağımla birleşim yerinde kistim vardı baskı yapıyordur diye düşündüm. Pazartesi kontrolüm var
Hilalll1616 Ağrım beni çok korkutuyor ya, internette tek taraflı kaşık ağrısı dış gebelik yazıyor, daha önce başına gelen var mı
Hilalll1616 Paronayanne Bat 26 ydı 23 aralıkta 31 25 aralıkta 97 28 aralıkta 520 çıktı 3 ocakta ilk kez kadın doğuma gideceğim. Bugün çok ağrım olunca, yazılanları da görünce korktum gerçekten teşekkür ederim
Hilalll1616 Paronayanne Doktora gittim, keseyi gördük çok şükür, 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kese küçük olduğu için içini göremedik tabi, haftaya göreceğiz inşallah 🙏🏻
Hilalll1616 Hlmsml Benim bildiğim bi sağlık problemim yok, heyecandan doktora da sormayı unuttum 🤦🏽♀️ bir sonraki randevumda soracağım unutmazsam. Resmen yürürken zorlanıyorum