• Öneri
  • Kurutma makinesi almak mantıklı mı?

Hamile kalınca aldık o kadar mantıklı ve zamandan tasarruf ki heleki eviniz küçükse çamasır asmaya yer bulamıyosanız nimetttt mutlaka alın kıyaFetlerede hiçbir zararı olmadı aksine tüm tozunu alıyor

BMutlu evet evim küçük Sarıcan yer bile yok sizce bir mi ayrı mı?

GizemElf benimde yerim yok hatta çamaşır makinemin üstünde dolap vardı onu cıkarttık kurutmayı üzerine koyduk kesinlikle tavsiye ediyorum bugüne kadar niye almadım diyorum

GizemElf bnde çok kararsız kalmıştım acaba dıye ama kendıme yaptığım ıyılık gerçekten zamandan tasarruf kurumasıda uzun sürüyordu daha önce nıe almadım diyorum

GizemElf niye daha once almadim diye soylenip duruyorum. Evde camasir yikaniyor mu belli degil. Oyle bi rahatlama oldu. Kiyafetlerde henuz bi yipranma solma vb durum yasamadim.

GizemElf bende kıyafetlere zarar vermedi zamandan tasarruf artı elektirik faturasına da 50 TL kadar bı yansima oldu ama bazen daha da düşük geliyor fatura eviniz küçükse balkonunuz müsait değilse muhteşem bir ürün kullandikca aslında ne büyük ihtiyac olduğunu anlıyorsunuz

GizemElf gerekli ama yıpratıyor bu da bi gerçek delinmeyen pijama atlet kalmadı 😂

GizemElf ben evlendikten sonra aldım keşke evlenmeden önce alsaydım tozları her şeyi alıyor her şeyden her yönden bence kolaylık sağlıyor

GizemElf benim kıyafetlere zarar vermedi ama eşimin maviden aldığı 5 pantolonuda çekti🙄o kadar üzüldüm yani lc den aldığı kazaklara hiç birşey olmadı 😊

Yaprakdokumuseverr bnim kurutma dijital değil o yüzden dakikası yok maalesef vestel windsor diye bir marka aldım ben normal kot bölümü var orayı ayarlayıp attım sonradan normal çamaşır makinesinde sıkma devrini düşürerek falan o kotları yıkadım ama maalesef ki olmadı düzelmedi hani giyilmeyecek gibi değil ama tam paça boy oldu biraz daha ayakkabının üzerindeyken kotlar şimdi tam paça boy🙃