Ezgi14
[bilinmeyen] ben de imsallah sezaryan olacağım 11 gun var. Ameliyathame ortamimdan korkuyorum. Birde uyusukken yanlislikla bacaklarimi oynatir miyim acaba diye dusunuyorim 😂
Ameliyattan ciktiktan sonra karniniza bastirdilar mi?
Hatice19
[bilinmeyen] maşallah canım sağlıkla büyüt meleğini
_RainBow
[bilinmeyen] ne güzel yazmışsınız 🤗 herkesin doğum sezeryan farklı tabi bir tutulmaz fakat güzel şeyler okuyuncada içim çok rahat ediyor 🥰Allahım bizede nasip eder inşallah,sizede bebişinizle sağlıklı ömürler diliyorum 🤱🏻
Sedaergn
[bilinmeyen] rabbim bağışlasın canım. Benimde 4 ocak sezeryan günüm. Bende özellşkle akşamları çok kuruyorum kafamda. Panik atakta varbende. Doğuma gitmeden önceki gün kesin atak geçiririm diyorum bu gidişle😥😥 nasıl dayanıcam bilmiyorum. Rabbim yrdımcımız olsun🙏🏻
Sirvanaydiner
[bilinmeyen] canım öncelikle hayırlı olsun. Rabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin🥰 Birşey sorucam bende cuma günü sezeryan olucam da ameliyathane çok soğukmu nasıl mesela 😏
yagmurtpl
Ay ne güzel yazmışsın 😍 Allahım Bi ömür sağlıkla size bağışlasın yavrunuzu 🙏 darısı başımıza inşallah biz de sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏❤️
CooperBaby
Saglicakla buyutmeni diliyorum bebisini.🙏🏾
Bende asiri otesi cokca fazla hamilelik korkusu var. Suan hamileyim fakat dogum gunu geldigin de ortaligi birbirine nasil katacagiminda farkindayim.😂😂😂
Bgusta
[bilinmeyen] sezeryan olmaktan cok korkuyorum ama boyle yazılarınızı gordukce bir nebzede olsa icim rahatliyor 😊
Fhryhsn
[bilinmeyen] kolay yürüyebildiniz mi gazınız çıktımı en önemlisi bebeği emzirebildinmmş
Esomami
[bilinmeyen] amin cnm gozunuz aydinn😍
Revannn
[bilinmeyen] evet bende duydum karına basıyorlar mıs kana bakıyorlar gerçekten size bakmadılar mı
Revannn
[bilinmeyen] belden uyuşturma daha mı rahat sizce
Revannn
[bilinmeyen] bas agrısı çok oluyor Muş doğru mu bide ben de hayatımda hiç kalçadan iğne bile yapmadım çok korkarım gerçekten iğne hiç mi acıtmadı
Revannn
[bilinmeyen] kusura bakmayın sizide soru yağmuruna tuttum 🙏🏻
Revannn
[bilinmeyen] uyusturucı gibi mi bişey