• Gebelik
  • Dogum yaklastikca korkanlar 😬😬

Nazz25 epidural olupda yarıda uyurun diyen arkadaşlarım korkuttu , eşim normal yapma sezeryan ol diyo acı cekmehelim diye, ben beyinen iptal durumdayim saglikla kucagima versinlerde hangisi olursa kabulum sanirim suanda😬 hepsinden de ayri tirsmiyor degilim ama🤭😓
    Calasun bende o durumdayim ne yapicagimi bilmiyor gibiyim her ikiside korkutucu bi sekilde gelicek ama nasil olucak endisesiyle kafayi yiycem 😅😅
      Nazz25 allah yardım ediyor o an merak etme benmde 2. Hamilelgm normal olack inş gene
      Nazz25 zamana birak hayirlisi icin dua et en iyi bence🤭🙏🏻 Bi sekilde cikacaklar icerden🥺
      Ben de 30. Haftadan sonraları başladı o korku. Şu an 34. Haftadayız her gün aklıma geliyor
      Benimde 2nci hamileligim 37 haftaligiz ilk baya bi zor oldu 16 saatte dogurdum ama Allah sabrini veriyor ve o dogdugunda inanin sizde yeniden dogmus gibi oluyorsunuz insallah buda normal olur acisi unutulmasa kimse 2nciyi dusunmez
      Nazz25 pazartesi günü doğumumu başlatacaklar normal epidural yapacam çok korkuyorum 😬😬😬