Mutlumomm Arzu343434 Canım ben bol bol su içtim ama sık sık idrara çıkmadım ayakta içersen zaten sık sık idrara çıkarsın oturduğun yerde iç ki içtiğin su direkt idrar torbasına gitmesin
Arzu343434 Afro-dit bisey sorucam canım sondayi yürümeye yakın çıkarıyorlar madem peki kanama ne oluyor o sırada başlamıyor mu kanama nereye gidiyor yatak mahvolmaz mi
melisinmutfakblogu Arzu343434 bana birsey demediler benim sancilarm acilmam 6 aylıkken başladı ve doğumu tetikldgi için 6 aylıkken sütümde gelmeye başladı biz serumlarla doğumu 37+6 ya kadar erteledk sütüm oldu ama oğlum icmedi zorla 2 ay anca verdik gogus ucum yok diye almadı oğlum silikon uc herseyi denedik 2 ay içti
Arzu343434 2erkek1kiz peki canım sonda çıkarılana kadar yani hasta bezi takılana kadar kanama nereye gidiyor yatağa mı sondaya mi
2erkek1kiz Arzu343434 yatağa ama bebek alt açma bezi tarzında birsey var birde bende her defasında kalın gazlı bez ıcınde pamuk sekılde altıma koymuslardı zaten sezeryan da çok gelmıyor ayağa kalkmadan normal doğum gibi değil
Arzu343434 Yazmelegi_ Peki sonda 6 saat duruyor bez takmıyorlarsa kanama nereye gidiyor onu anlamadım
Arzu343434 Mutlumomm sondayi çıkartmalarına kadar kanama nereye gidiyor Canım bu da Son sorum inşallah :)
Mutlumomm Arzu343434 Canım sondayı çıkardıktan sonra altına hasta bezini takıyorsun zaten ona gidiyor
Arzu343434 melisinmutfakblogu peki sonda varken kanama nereye gidiyor yatağa mı sondaya mı cahilim bilmiyorum gerçekten bez takılı olmuyor sanırım sonda varken
melisinmutfakblogu Arzu343434 yatağa akıyor kan altta Alez oluyor seni giydrdikten sonra yatağı degistiryorlar
Mutlumomm Valla sonda çıkmadan önce akan kan neye gidiyor canım bilmiyorum ama amaliyattan çıkarken zaten onu hallediyorlardır gazlı bezle faln öyle sürekli kan akmıyor zaten canım abartılı bir şekilde
Afro-dit Arzu343434 tabi ki öyle ameliyat önlüğü ile kalmazsın uyanınca giydirirler sana ya ailen giydirir yada hasta bakıcı kadınlar giydirir
Arzu343434 Mutlumomm pijamayı yürüyüşten önce giydiriyorlar dedin ya bu genel aneztezide de öyledir dimi
Mutlumomm Arzu343434 Evet canım genel anestezi de de geçerli yürüyüş yapmadan önce pijamalarımı giydim
Arzu343434 Afro-dit peki canım bu sonda nasil bisey idrarin çok geldiğinde mi sondaya boşalıyor yoksa damla damla her idrar sondaya mı gidiyor