Mlk2304_ Arkadaşlar bu haftalarda bebekler de harekette azalma oluyor mu? Düne bakarak , bugün biraz sakindi kız, tekmeden ziyade yer değiştirdiğini hissettim. Salı günü kontrolüm var doktora soracağım 😮💨
_momandad Mlk2304_ Benimde tekmelerde azalma var bayağı normal mi bilmiyorum kontrol günüme de iki hafta var daha.Doktora sorunca buraya da yazar mısın ☺️
11-02- Mlk2304_ oluyor canım merak etme yeri daralıyor artık gün içinde hareketini hissetsen yeter ama hiç hissetmezsen doktora git
Mlk2304_ _momandad tabi ki salı günü kontrol sonrası sizi de bilgilendiririm 😇 benim kız hep sakindi , öyle çılgınlar gibi tekmelemedi hiç ama 3-5 tekme atıp içeride geziyordu😅 büyük ihtimalle yerleri daraldı ondan da olabilir bilemiyorum valla annelik cidden çılgınlıkmış😂
_momandad Mlk2304_ Benimde erkek ☺️ Yani hareketlerini çok az da olsa hissediyorum ama dediğiniz gibi sadece bir yerden başka bir yere giderken kayma hissi var 😅Umarım dediğiniz gibi yerleri daraldığı içindir.Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 😘❤️
Mlk2304_ _momandad doktoruma sordum pozisyonu ters olduğu için hareketlerini farklı hissediyormuşuz 😊 Bir yerden bir yere kayması da bi hareketmiş , illa tekme atacak diye bir şey yokmuş 😊