DENIZ_55 Hamile iken alınan kan tahlili aylar sürdü bu sadece çıkmadı yeni çıkmış ne demek oluyor anlayan yardımcı olsun 25 ocakta kontrolüm vardı 14 aralıkta dogum yaptim zaten piskolejim çok kötü lütfen akıl verin tekrar hamile kalmama engelmi acaba🥲🥹😔
fayting DENIZ_55 uçuk herpes virüsünden olur sizde pozitif yani herpes var çok da önemli mi bilmiyorum ama bebeği uçuklu birine öptürmeyin diyorlardı
DENIZ_55 fayting bebegimi kaybettim zaten dogduktan 5 gün sonra bende bebekten okudum ama benden aldilardi kan hamile iken onu anlamadım
DENIZ_55 fayting sağol teşekkür ederim Allah razı olsun canim hamilelikte plasentada kalinlasma vardı ondan dolayı bebeğim yeteri besin ve gelişim sağlayamadı durumu daha kötü olunca erken doğum yaptım sezeryan ile ama karnimda tam beslenemedigi için 5 gün mücadele edebildi cennet kuşu oğlum 🥲
fayting DENIZ_55 çok üzüldüm gerçekten rabbim yanına almış onu bir melek olmuş. Öte dünyada inşallah hep birlikte olacaksınız. Benim de bir kaybım var gerçekten kolay olmuyor
DENIZ_55 fayting Aynen çok zor rabbim kimseye yasatmasin çok zor ve ağır tekrar hamile kalsam gine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum 😔
fayting DENIZ_55 rabbim büyüktür sizin acınız unutulmayacak belki ama daha güzelleri ile yerini dolduracak 🙏
Ebru-29 DENIZ_55 Allah daha güzel zamanlarda sorunsuz, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çok zor Rabbim sabrını versin 🫶