Aksutilayda44 Kızlar merhaba 18+3 haftalik hamileyim bugün aşırı sağ kalçam ağrıyo ne yaptıysam ağrı geçmedi yürüyünce çok ağrıyo sizdede böyle oldumu abaca hamilelik yüzünden mi oluyo
Ayse95- Aksutilayda44 kengi ağrısıdir o çok kotu bişey bendede olur ocağı olan birisine bastirmaniz gerekli
Meneksem Aksutilayda44 benim de iki gündür başladı ağrı şeklinde değil de böyle bıçak saplanır gibi acıyor korkmaya başladım
Aksutilayda44 EceNaz26 ayyy cnm sende de mi var sanki sağ kalçam yerinden çıkmış yürüyünce çok ağrıyo sağ kalçam kaç haftalıksın cnm ?
EceNaz26 Aksutilayda44 9+2 haftayım yürüyünce bıçak saplar gibi yapiyo bazen uzanıp dinlenince geçiyor benimde sağ taraf
Aksutilayda44 Miray-mom bugün çok ağrıyo inşallah kötü bir şey değildir internetten araştırdım hamilelikte sağ kalça ağrısı diye bebek büyüdüğü için baskı yapıyor yazıyor
Miray-mom Aksutilayda44 bende aynı yazıyı okudum 🙈 ama çok rahatladığımı söyleyemem sağlıkla kucağımıza alsaydık bir 🤭🤭
Ahsen_ahsen Kızıma hamileyken o haftalarda benim de ağrıyordu, annem bebeğin yeli demişti. 😀 Bu hamiliğimde de arada oluyor dinlenince geçiyor. Ama ben sizin olduğunuz haftaya gelemedim henüz. Geçmiş olsun ❣️
Aksutilayda44 Ahsen_ahsen ikinci hamileliğiniz mi ??? Bebeğin yeli ne demek yani normal bişey mi bu ilk hamileligim benim biraz korktum geçmeyince
Guzelanne3435 23 haftalik olduk ilk hafta başladı 8.9 haftayken halada devam ama doktorum vitamin verdi ilm haftalara rağmen çok iyi sadce evdeyken git gel yapınca temzlk ayakta kalnca çok agriyo uzaninca ağrıdan kalkamiyorum😀
Ahsen_ahsen @Aksutilayda44 evet ikinci gebeliğim. Bebeğin yeli diyor anneler, bebeğin kanımızda yerleşmesi ile belimize ve kalçamıza yapılan baskıyı tarif etmeye çalışıyorlar 😀 normal tabii korkmayın lütfen. Bebeğiniz büyüyor elhamdülillah