Ask34 Eymenmomm benim ablamda bağlattı yıllar önce ve adeti 10 günden uzun sürdü acaba hep mi böyle diye araştırmak istedim.
Ceviz6550 Eltim tuplerini baglatti hiç bir problemi olmadı bende düşünüyorum ama doktorum yaşımın küçük olduğunu söyledi yapmam dedi ikna edebilirsem doktorumu bende bağlatmak istiyorum
Ask34 Ceviz6550 yaşınız küçükse ileride pişmanlık duyabilirsiniz. Youtube da yorumlarda okuduğumda yaşı küçük olanların çoğu tekrar nasıl açtırabiliriz diye soruyor.
Bsrrgl Ceviz6550 eğer sağlık açısından riskli bir durum olursa yaşa bakmadan yapıyorlarmı kaç yaşında yapıyorlar ben 28 yaşındayım kalp yetmezliği olduğu için tekrar hamile kalman tehlikeli dedi doktor şuanda da sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum. Bende bağlatmak istiyorum.
Ceviz6550 Bsrrgl bende 28 yaşındayım benimki yaştan dolayı yapmam dedi ama siz yinede doktorunuz ile detayli konusursaniz yapar diye düşünüyorum geçmiş olsun
Seheroz 29 yaşındayım 3. Dogumum oldu ve baglattim. 4 - 2.5yqs ve 2 aylık cocugun var sezeryan olduğu için baglattim