Gggg-12 Kızlar 24 haftalık gebeyim karnım hiç bi şekilde büyümüyor sadece 2 kilo aldım artık dalga geçiyorlar hamile değilsin falan diyorlar normal mi bu ya
Bekledigimmucizemm Gggg-12 bebek sağlıklı bir şekilde ilerliyorsa böyle olması sizin için avantaj kofa göbekle herşey çok daha zor tadını çıkarın takmayın kimseyi
br2023 Gggg-12 aman kimseyi takma çocuğun sağlıklı olsn yeter ya rahatına bak ne güzel doğumdan sonra fazla kiloları verme derdin olmaz 😂
Mrvslcht Gggg-12 Ne güzel çatlağınızda olmaz yada daha az olurr kimseyi takmayın bebeğiniz sağlıklıysa gerisi önemli değil🤗
ikizprensesannesi @Gggg-12 Önemli olanda bebeğin gelişimii siz bakmayın insanlara ikiz gebeydim hep duydugum bu nasıl ikiz karnı oluyordu tedirgin oluyordum ister istemez halbuki hiç dogru değil gebeye öyle yorumlar yapmak siz bakmayın onlara bebeşiniz iyi olsun 💞
Momofelisa Gggg-12 böyle olması çok daha iyi bebek sağlıklı ise. Son zamanlarınızda ağırlaşmadan kolay doğurursunuz
Ceviz6550 Gggg-12 önemli olan bebeğin gelisimi takılmayın bence bende 25 haftalık hamileyim baya karnım cikti ve hareketlerim çok kisitlandi ağrı belime vuruyor bı anda büyüdü sanki benimde yoktu öyle çok karnım ama çok bunalmaya başladım simdiden
Tazeanne68 Gggg-12 bnde de vardı o 27 haftadaym yeni yeni çıkıyor çıkmadığı daha iyi bence sonrasında çabuk iner çatlamaz
nurikbal_06 Gggg-12 Kimseyi dinleme ben dogurcak oldum son aydayim ama gobegimi görsen sanırsın 4-5 aylık,bebeğimin gelişimi de gayet iyi