Aleve Kızlar Nisan’da bı kürtajim var ve şuan 6hafta 4 günlük hamileyim , bugün akıntıyla karışık kan geldi doktor çağırdı iğne vuruldum ve progestan verdi sabah akşam dedi bunu kullanan var mı kimisi fiitil diyo kimisi ağızdan içiyor doktor ikiside olur dedi ne düşünüyorsunuz ? Umarım gene aynı şeyi yaşamam …
Mervikk Aleve fitil olarak kullan canım vajinadan daha güzel emiliyor hem hap gibi içince yan etki yapıyor çoğu kişide baş dönmesi halsizlik tansiyon düşmesi bende bu yan etkiler olmuştu
Baharoloji Aleve bende vurulmuştum fitil olarak kullanıldğında etkisi daha fazla oluyormuş yan etkisi de daha az ben o şekilde kullanmıştım doktorum demişti
Aysegul58 Aleve Doktorunz ne dediyse onu yapin ikisi de olur dediyse tercibeli anne adaylari fitil olarak daha iyi diyolar hep oyle kullanin. Ben gunde 3 defa kullaniyorm oral yoldan aliyorm.
Gebelik_takibi Aleve Canım bnimde düşük riskim oldu 6 gün hastade yattım o zaman gün aşırı progestan 50 mg iğne vuruldum hastaneden çıkınca haftada 1 proluton depot 500 mg vuruldum progestan 200 mg kanama olunca ağızdan aldirtti doktorum sonra vajinal aldım sabah akşam 2 doz hala alıyorum bn ağızdan aldığımda halsizlik istifra yaptım sadece kanaman varken ağızdan al sonra vajinal al
tgbmerve Aleve proluton depotu haftalık yaptrdi. M , fitili sabah aksam kullandım , fitil olarak kullaniriyor genelde Dr lar vajinadan Emilip daha etkili olsun diye, fitili itebildiginiz kadar parmağınızla itip en az yarım saat mümkünse bir saaat yatiniz