Hivda_25 Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım ayın 19 unda transferim gerçekleşti şimdi tarihini nasıl hesaplayabilirim?
Momofelisa Hivda_25 internette hesaplama siteleri var. Ben de tüp bebek gebesiyim ama dondurulmuş embriyo olduğu için ve geçici menapoz sonrası transfer olduğum için Son adet tarihi 4 ay önce. Doğal olarak blastosit tarihini ve transfer gününü nete yazarak hesaplatıyorum
tgbmerve Hivda_25 26 Eylül benim son adetim ordan hesaplandi , 14 Ekim’de 5. Gün embriyosu transfer edilmişti . Sat a göre hesaplayın
Ozlem2206 Hivda_25 birşey değişmez ki sanırım yine adet tarihine kadar gelişim gösterir doktorunuz bilgi vermedimi bu konuda
Naciyemutlu Son adet tarihi canım. Bende tüp bebekle gebeyim. 12 Eylül adet tarihim. Transfer de 2 Ekim ama her muayenede hafta hesaplama için son adet tarihim giriliyor. Çünkü transfer tarihini bilsek de ne zaman tutundu bilemiyoruz. O yüzden son adet tarihi
Hivda_25 Naciyemutlu yaa teşekkür ederim sizi bulmuşken birşey daha sormak istiyorum beni sizi anlarsınız çünkü 😢 dün öğrendim zaten poz. Olduğumu sonuç 29 ama hemşire biraz düşük dedi Salı tekrar yap vs ben birde bunun stresine üzüntüsüne girdim sevinemedim bile
Naciyemutlu Hivda_25 canım iki günde bir testi tekrarla inşallah yükselir stres yapma yeter bence.. kaçıncı gün öğrendin transfer sonrası.. ben 8. Gün yerleşme kanaması yaşamasıymıs onu yaşadım 11. Günde test yaptım 111 çıktı buna bile düşük diyen oldu.. bu süre zarfında dinlenmeye devam et güzelce duanı et nefes egzersizleri yap hep olumlama yap gerisi Allah ın takdiri.. pozitifi gösteren rabbim artışı da göstersin inşallah 🙏 🌸
Naciyemutlu Hivda_25 keseyi görene kadar bana da dur sevinme boş gebelik olur falan diyenler oldu kulaklarımı kapadım olumsuz sözlere sizde öyle yapın bol dua edin mutlu olun
Luliveannesi Ayrıca hayırli olsun dilerim ki kalp atışını hayırlısıyla duyarsınız sonucunun az çıkmamış hanfendi geç tutunmuş miniklerimiz 2 günde bir kan verip 2 katına çıkması gerekiyor 2 katına çıktıysa sağlıklı ilerliyordir üzülmeyin bebeklerinizi uzmeyin
Hivda_25 1kediannesi ayyy sizde mi benimdi 5 gün embriyosu 19 unda oldu işte ama beta m 29 çıktı sevinemedim bile ya
1kediannesi Hivda_25 Benim son adete göre olmadı hesaplama, yeni adet tarihi belirledi doktorum transfer gününe göre. Ama son adet tarihimle doktorun belirlediği tarih arasında birkaç gün oynadı sadece. Tarih değişmese de olurmuş.