tgbmerve Esraa70 8. Haftada netlestirildi bir hafta süre verildi yoksa kürtaj olacaktı ama Dr düşsün dua et dedi,6. Günün akşamı damla damla başladı 7. Gün tam 9. Haftada kendiliginde n komple düşük oldu
Azra8Engin Esraa70 kürtaj oldum. Son adet tarihim nisandi haziran sonuna kadar bekledik kesede büyüme olmadı bebek görülmedi kanama olmadı kürtaj oldum
Esraa70 Bhcg yi devlet de verdim bi öncekinde başka hastanede vermiştin öncekine göre değer düştü doktor boş gebelik dedi 3 gün sonra tekrar gel dedi ama kasık ağrım belirtiler baştan beri aynı şekilde
071018 Esraa70 kaçtı beta bende de öyle olmuştu ama değer çok düşüktü kimyasal gebelik değil de dış gebelik diye bıkıyorum hiç doktora gitmedim sağlık ocağında vermiştim kan
071018 Esraa70 seninki yüksekmiş benimki 10 falandı doktorunuz yönlendirir ama ilaçla düşürüyorlar küçük haftaları çok geçmiş olsun 🙏
Melekprenses Esraa70 ben kimyasal gecirdim beta 463 1025 856 24 0.46 ile bitti sizinde benik gibi olabilir bende kese gorunmedi adet gecikmesinin 12. Gununde adet oldum. Reglime 5gun varken son betama baktirdim.
Esraa70 Bende vajinal ultrasonla kese gözükmüştü ama kafamı karıştıran o bide ben 1.5 güne bir farklı yerlerde kan verdim
_Sevgi_ Esraa70 banada öyle demıslerdı ilk boş gebelık sonra mol gebelık dedıler kürtaja aldılar🤦♀️🤦♀️ kese gözüküyordu ama kalp atısı yoktu bu yıl 11 Ocak’ta kürtaj olmuştum 6 ay hamıle kalamazsın dedı doktor 4 ay sonra hamile kaldım ve şuan Allah’a çok şükür 7 aylık hamıleyım
dilankaras _Sevgi_ benımde yaklaşık ıki ay önce boş gebelıkten kürtajım oldu bana da mol dedı ancak patolojı sonucuma doktorum bakınca mol degılmıs dedi.gebelık dusunebılırsın dedi de ben çok korkuyorum sizin kesın mol gebelıkmıydı
_Sevgi_ dilankaras mol gebelık dedı Samsun’a geldım patoloji sonucuna bakıldı bu nasıl ola bilir dedı doktor mol gebelıkle alakalı bısey yok dendı sakarya’da doktor mol gebelık dedı samsun’da o nasıl oluyo dedı ama şükür 4 ay sonra hamıle kaldım ya allah sana da nasip etsın
tgbmerve Hayal23455 14+2 yiz bugün 3 ay sonra geldi , 1. Tüp bebekti düştü , 2. Olmadı, 3. Tedavi de bu sefer çok şükür oldu , malesef kendiliğinden olması imkansız bizim , sperm le alakalı büyük problemlerimiz var
Esraa70 Hayal23455 yeni kanamam oldu benim kürtaj olmadım kendiliğinden düştü, bi kaç güne tekrar gideceğim doktora beta o zamana anca sıfırlanırmış