Minikaskk Cerensolmaz silikleşmeye başlayınca olmuş diyorlar iyice silik olana kadar değerlendirmeniz gerekir
Cerensolmaz Minikaskk evet öyle birley varmış sizce dünkü teste göre bugünkü yaptığım test daha mı silik yoksa daha mı belirgin ben anlayamadım da bu testten
Cerensolmaz Minikaskk aa öyle mi tamamdır ona çok dikkat ederim yani hemen hemen aynı saatlerde yaptım ama bunu bilmiyordum
Minikaskk MNesemm o markayı hiç kullanmadım ama yine de o günleri değerlendirip testi yapmaya devam etseydiniz
Minikaskk Cerensolmaz daha silik gibi ama 2 saat önce sıvı alımını kestiniz mi? Bir de hergün tarih yazıp alt alta sıralayın öyle daha iyi kıyaslama yapılır birde teste 2 damla damlatın sadece
Cerensolmaz Minikaskk evet evet 2 saat sıvı almadım bilerek ve dediğin gibi tarihleri not ediyorum bakalım inşallah bende buraya iyi haberlerle gelirim 🥰Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲🤲
Yaprak- Cerensolmaz canım en iyi ebru Ceylan’ın ovulasyon la ilgili videoları var yutupta aç izle 10 dk sonra fotoğraf çek t koyu olacak yumurtlama için
Cerensolmaz Yaprak- biraz araştırdım ebru ceylanın ürünlerini baya memnuniyet var gerçekten denemek istiyorum bende inşallah bir etkisini görürüm. Bu arada jel kullanan var mı memnun kaldınız mı
Cerensolmaz Cerensolmaz yukardaki testi dün yaptım aşağıdakini de az önce yaptım bugünkü silikleşmiş diğer teste göre yumurtlama dönemine mi girdim sizce