Dilaraayvz Sabahtan beri karın ağrım var akıntım da çok oldu. Tuvalete gidince günlük pede sarı akıntı olduğunu gördüm sümüksü değil ama nişan olabilir mi acaba 39+1deyim
dolunay__ Dilaraayvz iki tane çocuk doğurduğum için biliyorum sancım yoktu ama nişan olarak kan gelmişti Senin de sancın var Doktora gitsen iyi olur
dolunay__ Yani nişan böyle kan olacak diye bir şey de yok pembesi bir kan akıntının içinde böyle hafiften bir kan da olabilir ama sarı yeşil falan değil
Hilal36-36 dolunay__ benim dünden beri tarif ettiğiniz gibi pembemsi bir akıntım var sizce suyumun gelmesini beklemeli miyim yoksa doktora gitmeli miyim 39+4haftlık oldum ve adrt ağrısı gibi ağrım da var.
dolunay__ Hilal36-36 cok geçmiş olsun sancin artsa git doğum sancısı tutumu uzun söre bırakmıyor nişan da olbilir
Hilal36-36 dolunay__ teşekkür ederim yaklaşık 1 saat önce hastaneden eve geldim 1 cm açılmam varmış nişanım gelmiş nstye bağlandım doğum sancısı gibi şiddetli sancılar çıkmadı. Adet kanaması gibi kanaman olursa ve suyun gelirse hastaneye gel dediler.
Hilal36-36 dolunay__ amin Allah razı olsun, senin doğumun da inşallah kolay olur Rabbim evladını tek avazda kucağına almayı nasip eder.