busraali22-08 Arkadaşlar 25 haftalık gebeyim ve 6. Ayda bebek hareket etmez diyorlar bebeğim ise durmuyor bazen insanlarda yok etmez diye baskı yapıyor. Ne hissettiğimi ben biliyorum ama bunu anlatamıyorum insanlara
3438FG busraali22-08 Neye göre kime göre bunu söylüyorlar ? Öyle şey mi olur. 16. Haftamda ilk tekmesini hissettim bebeğimin. Tabikide şuan bebeğiniz kıpır kıpırdır
busraali22-08 dolunay__ ay benimki de öyle. Bazen tam uykuya dalıyorum canımı acıtacak şekilde tekmeliyor çok şükür 🙈
busraali22-08 3438FG bende tekmeledigini söylüyorum 7.aydan önce tekmelemez diyorlar bende hickiriyor o zaman diyorum 😄. Cahille münakaşaya girilmez bilirsiniz. Kayınvalide vakasi
Melike_4949 busraali22-08 benim 21 den sonra kıpır kıpırdi masallah niye hareket etmesin nerdeyse 1 kilo bebek
bebeksu0 busraali22-08 Ya bu insanları anlamıyorum herkes doktor kesilmiş ben de mesela haftamı söylüyordum yok yok sen o kadar haftalık değilsin diyip kendi kafalarına göre bir hesap yapıp sen şu haftalıksın diyorlardı sinir oluyordum
mavilibisey 25.haftada hareket etmez diyen proflarla tanışıp uzun uzun anlatmak isterdim doğrusunu ama kabul etmezler her konunun profesörü oldukları için. 24.hafta ve 2.gebelikten bildiriyorum; uzanınca çocuk içerde horon tepiyor 😁
motherlove busraali22-08 Canım 14 - 15 haftadan hissediyorum ilk oğlum böyle değildi her kontrolde bi yüz pozu yok o kadar hareketlilik var ki karnımda durmuyor uykudan hareketine kalkıyorum 🥲 doktor çok normal dedi bende senin gibi stres mi bebek diye korkuyordum ama herşeyi normal çok şükür 🙏🏻
Denisdenis busraali22-08 İnsanlar hep bişey der ve bilirler doktorlarda haraketli bebek sağlıklı bebektir der bebiş içerde hazır yeri varken bol bol zıplasın 😂 hafta ilerledikçe yeri daralıcak ve daha güçlü hissediceksin bence hamileliğin en güzel yanı bebek haraketlerini hissetmek😍