Yagmur-194 Hamilelikte geniz alıntısı için neler yaptınız aşırı derecede balgam var. Öksürdükçe karnım çok ağrıyor artık. Doktora gittik paroldan başka birşey yok. Bitkisel öneride bulunabileceğiniz demediğiniz ve geçen ne varsa söyler misiniz ?
ArvenMom Yagmur-194 gargara yapmak boğaz pastili hamileyken doktorum bana ona uygun ilaçlar vermişti ama her doktor aynı olmuyor antibiyotikte kulanmıştım hasta olduğum da
Ecemnm Yagmur-194 bu illet salgından tam 10 gün boyunca çektim ve parol ve antibiyotik kullanmama rağmen ben de öksürdüm zaman resmen karnım çok kötüydü annem pekmez tereyağı içine pul biber koyup kızarttı birkaç kaşık içtim ve o günden sonra öksürüğüm neredeyse yok oldu
Yagmur-194 Ecemnm onu denememiştim birde onu deniyeyim inşallah şifa bulurum. Ayy anneler hasta olmasın çocuğum içeride kasım kasım kasıldı. 😣
Happysad Hamileliğimin basında çok grip oldum ve benim parole alerjim var, tuzlu su serum aldım. Bol su tüketmek balgamı atar. Başka çaresi yok. Ya da buhar solumak iyi gelebilir
Ecemnm zengooo yok yok olmaz ama doktora görünün eğer enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisine başlatır