Dilaraaaan YesimAykut gazına geldim bende yaptim yine negatif 😭 degisir mi sanmam artik sadece gecikince yaparim
YesimAykut Dilaraaaan değişebilir canım, gecikince yap bence de daha yakın bi zamanda yapma😌😌 moralimiz bozulmasın❤️
YesimAykut Dilaraaaan ben hiç bişey hissetmiyorum şuanda, testlerim negatif ve pazartesi kan vereceğim ama umutsuzum😐😐
YesimAykut Dilaraaaan sen nasıl hissediyorsun test yaptın mı tekrar ya da ne zaman yapıp kan vereceksin🌼🌼
Dilaraaaan YesimAykut benimde testler negatif bugun gidip kan veficem ona gore umut baglayip ya da umudumu kesicem bu sekilde stresle devam edersem gecikecek stres cok etkiliyor cunku
YesimAykut Dilaraaaan verince sonucu yaz canım, ben de pazartesi sırf bu yüzden kan vercem negatifse de bilelim yani stres yapmayalım, ben ara vermeyi düşünüyorum 3 ay kadar bebek düşüncesine ilaçlara vb
Solmaz-Papatya Dilaraaaan şimdi kan vermiyeyim erken iki de bir kan veremem banada canımada yazik gecikme olursa giderim dedim☹️
Zhra42 Solmaz-Papatya Bekleyipte gebe olan varmı ya merak ettim benim de bat 7 de sanki gelecek ya benim adet olmadan önce duygusallık yaşarım ağlarım mesela bugün de öyleydim bakalım geçikme olursa öyle yapacam test yada kan vermeye gidecem hayırlısı olsun inşallah
YesimAykut Dilaraaaan yaaa çok üzüldüm canım en kısa zamanda inşallah pozitif olur hepimiz için tüm bekleyenler için birkaç aya❤️