ArvenMom Serifekavala hayır bence değil her bebek aynı olmaz bunları kafaya takmayın genetik çok etkili
Kubraa63_ Serifekavala Benim kızımda 35+6 doğdu 2,900 doktor hep minyon diyordu gerçekten öyle oldu ama zayıf çocuklar doğduktan sonra hızlo kilo alıyormuş öyle dedi doktorum gerçekten de öyle oldu doğduktan sonra çok kilo aldı
rumeysattnc Serifekavala her bebeğin gelişimi farklıdır üzmeyin kendinizi dün kontrol gittim 36+1 de 3400 dü kilosu 2.5 hafta önden gidiyor nasıl doğuracam diye düşünüyorum
Gulcankrty_20 Bebeğimizin cinsiyetleri ve kilosu hamileliğinizin en başından beri bellidir onyuzden her bebek bir dehil her hamilelik bir değil kilonuz çok normal benimde bebeğim 38+2 de 2900 kusur gram çok şükür canınızın sıkmayın 😊 doğduktan sonra önemli olan
GulserenKY Serifekavala Kızım 38+6 da 2900 gram doğdu. Sağlıklı olması önemli kiloyu takmayın kafaya.
Minigiim-vebenn52 Serifekavala bebeğin kilosu genetik olur burda kıyas yapmayın çünkü burda 38 olup 4 kilo olan bile var hatta inanır mısın 35 olup 2700 olan da var o yüzden ben kilo kıyası asla yapmıyorum önemli olan sağlığı gelişiminin tam olması 💓