MrvBK @“Teslimenursevil” Teslimenursevil tabi ki birgün o kıpkırmızı çizgiyi de görücez Allahın izniyle. Bu silik çizgi bile bize bu kadar umut oluyorsa bence çok da ümitsizliğe düşmemek lazım. Mesela benim kalbim yerinden çıkacak gibiydi sabah. Bakalım yarın tekrar yapıcam
ffckizannesi Teslimenursevil siz sanki erken gebelik testi ve ovulasyonda zaten çift çizgiyi görmüştünüz
Eminewwwwww Ben kaset Test yaptım çıktı çok silikti sonra artımed erken gebelik testi yaptım çok gözükmedi ben zar zor gördüm
Sadeceanne2 Teslimenursevil rabbim kalbindekini nasip etsin seni hep görüyorum kuzum 🥹🥲bende görüyorum setten bütün annelere nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲
Sadeceanne2 Bu arada hastaneye gittiğinde zehirlenmiş gibi Hissediyorum duman dokundu gibi dersen o zaman bakar kana ama yine de bekle çok yeni dir var sada
Berel06 Teslimenursevil cnm sen hastaneye gidip çok hastayım midem karnım çok kötü ilaç içemiyorum şüpem var diceksin
B1cnm Berel06 ay çok mantıklı zaten salgın var canım gebelik için kan almadıjalrını bu şekilde söylersen bakmak zorundalar sanki
Cansu123_ Teslimenursevil Teslimenursevil canım benimde 2 gün önce yaptım 1 saat sonra baktım bu şekildeydi kan vermeye gittim hemen pozitif çıktı 16.4 betam 🥰🙏
Cansu123_ Teslimenursevil benimki hala duruyor kıpkırmızı olmadı daha 2 veya 3 günlük ondan dedi doktor 🥹
Asel_11 Teslimenursevil ilk gebeliğimi böyle çizgiyle öğrendim ben beta 176ydı ikinciyi 3 gün gecikmeyle yapmıştım biraz daha koyu çıkmıştı betada 1104 çıkmıştı değişiyo her hamilelikte
gizemnr17 Canım birşeyler var sende ama ümitlendirmekte istemiyorum en doğru sonucu yarın öğrenirsin ama benim bu çizgi gibiyken hemen hemen 126′ydi beta sonucum
Teslimenursevil Asel_11 benimde mesela ilk hamile oldupumda daha koyuydu ama sabahına kan verdiğimde 30 çıkmıştı